U zocht op: leveranciers industriele installatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Vansant J V Electriciteitswerken

Nijverheidsstraat 29 -2260Oevel

Vansant J.V. elektriciteitsbedrijf indutrie elektrische installaties, hoogspanningscabines, groothandel elektrische benodigdheden, depannage elektrische installaties, electrische installatie, electriciteit, brandmelders, computerbekabeling, glasvezel

Smet Jet

Nijverheidsstraat 3 -2260Oevel

Als wettelijk erkend overbrenger van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen, vaste en vloeibare stoffen, slib en afvalolie, zoekt onze firma de meest economische en milieuverantwoorde oplossing voor het vervoer en de verwerking.

Eco-home

Mechelsestraat 54 -2260Westerlo

Dak Plus

Bosbesstraat 41 -2260Westerlo

Dak Plus treedt op als een vakman én vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie.

Wova

Ter Voort 1 -2260Westerlo

Thys Bouwprojecten

Nijverheidsstraat 10 -2260Westerlo

Meer dan 40 jaar is THYS Bouwonderneming een betrouwbare en competente aannemer die klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. THYS Bouwprojecten maakt er telkens opnieuw een erezaak van.

Avs Service

Langstraat 107 -2260Westerlo

AVS Service is een klein bedrijf,naast de 2 zaakvoerders een team van 3 medewerkers, wij zijn dan ook zeer trots op onze goede reputatie en naam binnen onze sector.