U zocht op: leveranciers panelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Dupont Airconditioning

Oude Godstraat 26 Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Wij werken enkel met A-LABEL merken zoals SAMSUNG, HITACHI en DAIKIN.Oplossingen op maat voor particulieren, winkels, burelen en KMO`s.Dienst naverkoop Service 7d/7d.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Wyns Nv

Impulsstraat 12 -2220Heist-op-den-berg

De firma Wyns nv uit Heist-op-den-Berg is de specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen voor de industrie.

Stage Unit

Impulsstraat 13 -2220Heist-op-den-berg

Stage Unit Stage Unit is in België al jaren één van de toonaangevende verhuurbedrijven in de AV-sector. Binnen deze sector voorziet Stage Unit in een volledig aanbod van technische diensten voor: • live concerten, ‘in- en outdoor’ • theaterproducties

Verhuurcenter Van Rompaey

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey in Heist op den Berg voor verhuur van alle materialen voor bouw en tuin. Wij verhuren "BIJNA" alles voor bouw en tuin.Verhuur en verkoop aan particulieren en professionelen