U zocht op: leveranciers schoonmaak keukens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dalia Products

Nieuwlandlaan 139 -3200Aarschot

Ons bedrijf werd opgericht in 1968 door Karel Van der Mieren en in 1995 voortgezet door zijn zoon Davy. Onze troeven: Een totaalconcept voor de hygiëne in bedrijfsgebouwen, scholen, woonzorgcentra, grootkeukens en horeca.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Netto Glace

Belgicastraat 11 -1930Zaventem

Netto Group is een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf met vele referenties in heel Belgie. Dankzij een strenge personeelsselectie en voortdurende bijscholing kunnen wij u een onberispelijke kwaliteit verzekeren.

De Schutter

Leuvensebaan 139 -2580Putte

De Schutter N.V. te Putte: bouwmaterialen - vloer- & wandtegels - parket - bestratingsmaterialen. Onze specialiteiten: Nieuwbouw of renovatie? Wij bieden wat u vraagt! Onze troeven: Het gemoedelijke van een familiebedrijf. Service én kwaliteit, Desku

Am Constructions

Potestraat 43 -3020Herent

Onze aannemersbedrijf is gespecialiseerd in een volledige renovatie van A tot Z. U kan terecht bij ons voor: sanitair, elektrische installaties en leidingen, boilers, gas-centrale verwarming, algemene schrijnwerkerij, keukens en badkamermeubilair,...

Vm Pro Team

Jozef Van Hovestraat 88 -1950Kraainem

Onze dynamische KMO kreeg een nieuw onderkomen in Kraainem en de realisatie van een nieuwe bedrijfsafdeling, VM-Projects. De specialist van schilderwerken en behangwerken tot volledige renovatieprojecten.

Hilcomat

Bazellaan 8 -1140Evere

Hilcomat richt zich op de installatie en service van professionele keukens in België.

Keramos

Leuvensesteenweg 17 -1932Sint-stevens-woluwe

Active Marketing

Rue De La Cortaie 30 -1390Grez-doiceau