U zocht op: leveranciers vensters poetsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Kusters

Oud Sluisstraat 20 -2110Wijnegem

Kusters ramen en deuren fabriek is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ramen en deuren. Nieuwbouw en renovatie. PVC en Aluminium schrijnwerk. Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en/of fabriek wanneer het U het be

Metaver

Lichterstraat 79a -2870Puurs

Metaver bvba - maatwerk in staal in inox voor particulier en industrie. Metaver bvba - maatwerk in staal en inox voor particulier en industrie metaver, bvba, maatwerk, staat, staalconstructies, inox, dynamisch, familiebedrijf, kmo, know-how, op maat,

Claessens Industrie Services

Starrenhoflaan 34 -2950Kapellen (antwerpen)

Laswerken Claessens produceert al geruime tijd sierhekwerk van topkwaliteit onder de naam Cameron en Winthrop design.Van klein laswerk tot kleine industriebouw voor particulier en bedrijf.

Konis

Leningstraat 19 -2140Antwerpen

Hans De Smet

Puursesteenweg(bor) 369 -2880Bornem

Glas & Hout

Emile Verhaerenstraat 41 -2890Sint-amands

Vhlm

Doornpark(bev) 7 -9120Beveren

Hctl Consultancy

Vlierstraat(mel) 8 -9120Beveren

Elemekaniek Coordinatiewerken

Duitslandstraat 7 -9140Temse

Wij zijn een onderneming met reeds 25 jaar ervaring in renovatie en onderhoud van kantoorgebouwen, magazijnen, winkels enwoningen, zowel voor de eigenaar als de huurder.Wij realiseren van afbraak tot eindafwerking.