U zocht op: leveranciers ventilatiesystemen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Metalced

Mechelsesteenweg 307 -2550Kontich

alle uitrusting en gereedschap voorgarages bandencentralescarrosserieherstelling benzinestations car-wash motoshopstotaalinrichtingen van werkplaatsen en ons

Firma Remue

Schanslaan 46 -2150Borsbeek

ketel en silobouw

Verbo

Drabstraat 250b -2640Mortsel

Verbo is een onderneming, gespecialiseerd in airconditioning en koeltechniek. Verbo verschaft professionele raad bij de installatievan een vries-, koel- of airco-systeem.

Plumco

Langestraat 115 -9150Kruibeke

Plumco, leverancier in ecologisch verantwoorde installatechnieken voor bio-ecologisch bouwen en wonen. Verwarming, vantilatie, airconditioning, sanitair, zonneenergie en waterbehandeling.

Thermad - Brink

Congobootstraat 12 -2660Antwerpen

Thermad is leverancier van energiezuinige ventilatietechnieken en totaaloplossing voor de verwarming, koeling, ventilatie en warmwatervoorzieningen van uw huis of onderneming.

Milieu En Koeltechniek

Jules Moretuslei 189 -2610Antwerpen

Milieu & Koeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf .Wij bieden u zowel studie, installatie, onderhoud en service van koel-en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties.Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gemot