U zocht op: leveranciers vinden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Novoferm Industrie

Boomsesteenweg 75 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie is leverancier en installateur van alle mogelijke dock- en doortoepassingen terug te vinden in een industrieel karakter. Van sectionaalpoorten tot high-tech snelle roldeuren, van laadbruggen tot wielblokkeersystemen en stalen...

Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Autobar Belgium

Boomsesteenweg 73 -2630Aartselaar

Opgericht in 1966, behoren wij sinds 1983 tot de Internationale Autobar-groep, gevestigd in Londen. Door de Europese éénwording vinden immers steeds meer bedrijven elkaar in grote samenwerkingsverbanden. De Autobar-groep bestaat uit een 50-tal..

Oostwoud België

Antwerpsesteenweg 124 -2630Aartselaar

Oostwoud International B.V. levert postkasten medisch meubilair, garderobe interieurs oppervlaktebhandeling Medisch Ziekenhuisbed Bedkast Onderzoekbank Medische producten, Verpleegbed Verpleeugmeubilair , Meubilair, Brancard Vestiairekasten, enz.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!