U zocht op: locatie bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Euro - Sprinters

Egide Walschaertsstraat 1 -2800Mechelen

Euro-Sprinters, dochteronderneming van bpost, biedt u de beste service voor al uw nationale en internationale express leveringen. Met lokale vertrekplaatsen in alle provincies van het land rijdt er altijd een chauffeur in uw buurt en staan we het...

Telenet - Cloudoffice

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Met CloudOffice powered by Office 365 hebt u een professioneel e-mailadres en de recentste versie van Microsoft Office. Deel gemakkelijk documenten, vergader online, heb toegang tot online agenda`s. Focus op uw kernactiviteiten en laat IT aan ons.

Taminiau Business Service

Battelsesteenweg 455 -2800Mechelen

Taminiau Business Service - Home Page Home Page | Locaties | Contact DienstenLocatiesWie zijn wijVacaturesNieuwsContact Kantoren Totaal oplossing voor elke ondernemer. Kantoren op maat! meer info Virtual Office Tegen minimale kosten uw bedrijf een

Berlitz Mechelen

De Regenboog 11 -2800Mechelen

Berlitz kan taalcursussen en interculturele opleidingen geven aan individuele werknemers of aan het voltallige personeel van uw onderneming. De cursussen worden ofwel in een van onze scholen ofwel in uw lokalen gegeven.