U zocht op: loodgieterij

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Loodgieterij De Keuster

Elststraat 30 -2660Hoboken

Loodgieterij De Keuster te Hoboken is uw specialist voor badkamers, sanitair en verwarming. Specialist in Junkers-Vaillant-Oertli Familiebedrijf met 60 jaar ervaring !

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Theuns Kris

De Borrekensstraat 107 -2100Deurne

Wij plaatsen nieuw sanitair, nieuwe tegels en vervangen al het leidingwerk en elektriciteit. Indien gewenst voeren wij ook de nodige metselwerken uit en plaatsen wij een verlaagd plafond. Badkamerrenovatie, loodgieterij en rioleringswerken.

Epises

Heirbaan 198 -9220Hamme (vl.)

Loodgieterij, sanitair, centrale verwarming en ventilatie.

Besando

Kwekerijstraat 101 -2140Antwerpen

Besando is een onderneming dat tot doel heeft algemene renovatie en restauratie van gebouwen, prive of openbaar. Besando werkt samen met andere gespecialiseerde bedrijven in de sector om een maximale service tegenover het kliëntee

Danny

Oudestraat 12 -2660Antwerpen

Bij loodgieter Danny bvba uit Hoboken, Antwerpen kan u terecht voor dringende herstellingen en ontstoppingen, onderhoud & renovatie, electriciteitswerken, sanitair en cv installaties.

Baert G.e.

Zandstraat(sp) 59 -9170Sint-gillis-waas

Dakwerken en loodgieterswerken.

Limas@home

Molenberglei 15 -2627Schelle

Limas@Home biedt dakwerken, loodgieterij, renovatiewerken, gevelwerken, vochtbestrijding diensten.

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Rentokil Hygiene

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Rentokil Experts in hygiene maakt onderdeel uit van Rentokil Initial, wereldwijd actief met 79.000 medewerkers in 49 landen en marktleider op het gebied van bedrijfshygiëne. Rentokil Initial staat wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogwaardige...

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

A. Van Den Bosch Dakwerken

Neerveld 10 -2550Kontich

Vandenbosch is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in dakwerken.Ook loodgieterij en het plaatsen van sanitair en verwarming behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Anf Construct

Frans Van Dijckstraat 83 -2100Antwerpen

Specialist in loodgieterij (badkamers, centrale verwarming, teel- en gyprocwerken, bezettingswerkt, algemene elektriciteit, keukens en kleinere werken.

Glenn Verschueren

Oude Baan 8 -2550Kontich

Onderhoud centrale verwarming (gas en mazout) met wettelijk attest Herstellingen centrale verwarming Nieuwe installaties centrale verwarming/sanitair Renovatie oude cv installaties Renovatie badkamer Ontstoppingen Alle loodgieterij.

Arias

Hoevenstraat 92 -2160Wommelgem

Arias in Borgerhout : Woningrenovatie en dakwerken - voor al uw veranderingen, groot of klein. We zullen er zijn. Arias bvba arias,borgerhout,belgie,belgium,belgique,proximedia,dakwerken,keukens,badkamers,ramen,deuren,metselwerken,loodgieterij,vloer