U zocht op: loodgieters

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tubex

Korenbloemstraat 41 -1830Machelen (brab.)

Tubex, gevestigd te Brussel, is de specialist in (de installatie) van centrale verwarmingen. Naast advies en ontwerp, zorgen wij ook voor de uitvoering en monitoring van verwarming, sanitair en ventilatie.

Aqua-zinc

Ferdinand Kinnenstraat 84 -1950Kraainem

Van Cleynenbreugel Bart

Leuvensebaan 358 -3220Holsbeek

Centrale verwarming, verwarmingstechnieken, sanitaire technieken, plaatsen en onderhoud van mazout, gas, zonneboilers, warmtepompen en hernieuwbare energie, zonne-energie, loodgieters, sanitair installateur

Egco Snel-dienst

Zandstraat 11 -3200Aarschot

Zo kan u steeds bij de snel-dienst.be terecht voor slotenmakers, loodgieters, ruim-ontstoppingsdienst, glazenmakers, elektriciëns... Het werkgebied van de snel-dienst.be is gans Vlaanderen en Brussel.

Sani.cal.

Smisstraat 13 -1500Halle

Sani.cal is uw partner voor zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoud! We gebruiken altijd kwaliteitsmateriaal zoals Renova Bulex, Vaillant, Junkers,Wulf, Geberit, Grohe enz.

Stuyck

Kallebeekstraat 50 -3191Hever

Sanitair installateur, centrale verwarming, loodgieter, badkamers. Aanleg en onderhouden van centrale verwarming en badkamerrenovaties en sanitaire installaties.

Leuckx Sanitair

Frans Devoghellaan 62 -1750Lennik

Schoonejans W En G

Lindergemstraat 9 -3070Kortenberg

Sanitair, dakwerken, verwarming, depannage Schoonejans W & G dakwerken,depannagedienst,herstellingen,verbouwen,loodgieter,renovatie,nieuwbouw,waterbehandeling,industrie schoonejans w&g sanitair nieuwbouw - verbouwingswerken - herstellingen (groot en

Technibart

Kompenhofstraat 6 -1980Zemst

Condair

De Vunt 13 -3220Holsbeek

Groothandel in vervoermiddelen en meettoestellen | groothandel in loodgieters en verwarmingsmateriaal

Chauffa Technics

Stationsstraat 180 -1770Liedekerke

Ybbs

Zwanenberglaan 6 -3012Leuven

San-mauri

Melkstraat 96 -1830Machelen

Sani-mauri is reeds tal van jaren een gespecialiseerde loodgieter in het Brusselse.

Van Der Cruys

Assesteenweg 240 -1742Ternat

badkamers, bad, douche, lavabo,... BVBA Van der Cruys badkamers, bad, wc, douche, lavabo, modern, ketels, waterbehandeling, grohe, acv, renova bulex, saint roch, stelrad, radson, roth, henco, engels, inda, dab, verbouwing, nieuwbouw, herstelling...

Loodgieterij Peytier Plombier

Keizerinlaan 20 -1860Meise

U kunt ons aanspreken voor vragen omtrent het plaatsen, onderhouden en depanneren van uw: Sanitair-, chauffage-, Airco- en koel-installaties.

Dedoruin

Vaartweg 1 -1651Beersel

Niets is standvaster, natuurlijker en adembenemender dan de schoonheid van natuursteen. Dedoruin BVBA brengt deze schoonheid van over de hele wereld tot bij u. Kom naar onze showroom en ervaar de kwaliteit en de verscheidenheid van ons aanbod.

J.d.k.

Boerenkrijglaan 19 A -3120Tremelo

Boets Sanitair

Aarschotsesteenweg 95 -3130Begijnendijk

Transworld International

Clem. Vanophemstraat 78 -3090Overijse

In een tijdsspanne van meer dan 45 jaar is Transworld International uitgegroeid tot een erkende kwaliteitsleider en ??n van de meest progressieve bedrijven in de Belgische verhuis- en opslagsector.

Blommaert & Zoon

Vrijheidslaan 35 -1700Dilbeek

Opsporen van lekken op waterleidingen, rioleringen en op centrale verwarming. De opsporingen worden uitgevoerd door de baas.

Grietens Elektro

Tiensesteenweg 228 -3001Heverlee

De speciaalzaak voor de betere elektrische huishoudapparaten. In 1922 opgericht door zijn stichter Louis Grietens, nu reeds de vierde generatie van vader op zoon.

Dakwerken Barber

Rijkenhoekstraat 71 -3191Boortmeerbeek

Hyss

Brusselstraat 59 -1760Roosdaal

De Firma HYSS is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in hydraulische systemen en onderdelen voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens.

Verzekeringen Louis Schrevens

Dorpskring(lub) 8 -3210Lubbeek

Verzekeringen is een kwestie van maatwerk. Het juiste advies is dan ook belangrijk. Daarvoor kunt u bij Verzekeringen Louis Schrevens terecht. Adviserend Beredeneerd Verzekeren is dan ook ons motto. Gerust aan de toekomst denken. Aan die van uw ...

Leman

Schoolstraat 4 -1780Wemmel

Aiding Group

Bergensesteenweg 758 -1600Sint-laureins-berchem

THE RENOVATION COMPANY is naast bouwer ook coördinator en dienstverlener. Onze klant staat centraal en heeft er vertrouwen in dat het hele proces, van ontwerp tot en met de follow-up, door ons wordt uitgevoerd.

Hemaco Belgium

Heymansstraat 40 -1981Hofstade

Hemaco Belgium is gespecialiseerd in professionele bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm`s), veiligheidsschoenen en wegmarkeringen. Al dan niet gepersonaliseerd.

Felis&associe Sprl

Waterloose Steenweg 152 -1640Sint-genesius-rode

Luc De Kock

Josse Biesmansstraat 18 -1560Hoeilaart

dakwerken , sanitair , zonneenergie

Idewe Leuven

Interleuvenlaan 58 -3001Heverlee

Welcome to IDEWE About IDEWE Well-being by action Well-being by prevention Well-being by research Training Information sessions Our publications Action point communication Useful links Jobs Press bulletin Overgewicht werknemers neemt jaarlijks toe me

Res

Mercatorpad 9 -3000Leuven

RES Hét andere geld! Extra geld, extra inkomsten! De RES coöperatieve vennootschap - opgericht in 1996 in Leuven en heeft als doel de lokale economie te ondersteunen. Er zijn reeds meer dan 5000 aangesloten handelaars en ondernemers. Bartering.

Agentschap Ondernemen Vlaams-brabant

Philipssite 5 -3001Heverlee

Agentschap Ondernemen. Het aanspreekpunt voor ondernemers, samen met onze partners. Het Agentschap Ondernemen is de drijvende kracht achter meer en sterker ondernemerschap in Vlaanderen.

Van Vlasselaer Bouw

Lange Rechtestraat 58 -3120Tremelo

Tfrs Accountancy

Kleinewinkellaan 16 -1853Grimbergen

Sortimo

Schaarbeeklei 491 -1800Vilvoorde

Bestelwageninrichting op maat voor professionals. Oplossingen beschikbaar voor elk type voertuig : merken Citroën, Dacia, Fiat, Ford en Iveco, elke branche en voor ieders budget.