U zocht op: loodgieters

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Loodgieter Joris

Imperiastraat -1930Bruxelle

Loodgieter Joris is gespecialiseerd in loodgieter werkzaamheden en verwarmingstechnieken. Onze diensten bestaan uit spoedinterventies zoals verstopte wc?s en lekkages, maar ook het renoveren van uw badkamer kunt u gerust aan ons o

Egco Snel-dienst

Zandstraat 11 -3200Aarschot

Zo kan u steeds bij de snel-dienst.be terecht voor slotenmakers, loodgieters, ruim-ontstoppingsdienst, glazenmakers, elektriciëns...Het werkgebied van de snel-dienst.be is gans Vlaanderen en Brussel.

Sani.cal.

Smisstraat 13 -1500Halle

Sani.cal is uw partner voor zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoud! We gebruiken altijd kwaliteitsmateriaal zoals Renova Bulex, Vaillant, Junkers,Wulf, Geberit, Grohe enz.

Stuyck

Kallebeekstraat 50 -3191Hever

Sanitair installateur, centrale verwarming, loodgieter, badkamers. Aanleg en onderhouden van centrale verwarming en badkamerrenovaties en sanitaire installaties.

Van Cleynenbreugel Bart

Leuvensebaan 358 -3220Holsbeek

Met meerdere jaren ervaring in de sanitaire sector en cv startte zaakvoerder Van Cleynenbreugel Bart in 1990 een eigen zaak gespecialiseerd in alle verwarming- en sanitairtechnieken.

Tubex

Korenbloemstraat 41 -1830Machelen (brab.)

Tubex, gevestigd te Brussel, is de specialist in (de installatie) van centrale verwarmingen. Naast advies en ontwerp, zorgen wij ook voor de uitvoering en monitoring van verwarming, sanitair en ventilatie.

Aqua-zinc

Ferdinand Kinnenstraat 84 -1950Kraainem

San-mauri

Melkstraat 96 -1830Machelen

Sani-mauri is reeds tal van jaren een gespecialiseerde loodgieter in het Brusselse.

Schoonejans W En G

Lindergemstraat 9 -3070Kortenberg

Sanitair, dakwerken, verwarming, depannage Schoonejans W & G dakwerken,depannagedienst,herstellingen,verbouwen,loodgieter,renovatie,nieuwbouw,waterbehandeling,industrie schoonejans w&g sanitair nieuwbouw - verbouwingswerken - herstellingen (groot en

Leuckx Sanitair

Frans Devoghellaan 62 -1750Lennik

Condair

De Vunt 13 -3220Holsbeek

Groothandel in meettoestellen, loodgieters- en verwarmingsmateriaal

Technibart

Kompenhofstraat 6 -1980Zemst

Ybbs

Zwanenberglaan 6 -3012Leuven

Van Der Cruys

Assesteenweg 240 -1742Ternat

badkamers, bad, douche, lavabo,... BVBA Van der Cruys badkamers, bad, wc, douche, lavabo, modern, ketels, waterbehandeling, grohe, acv, renova bulex, saint roch, stelrad, radson, roth, henco, engels, inda, dab, verbouwing, nieuwbouw, herstelling...

Loodgieterij Peytier Plombier

Keizerinlaan 20 -1860Meise

U kunt ons aanspreken voor vragen omtrent het plaatsen, onderhouden en depanneren van uw: Sanitair-, chauffage-, Airco- en koel-installaties.

Aiding Group

Bergensesteenweg 758 -1600Sint-pieters-leeuw

THE RENOVATION COMPANY is naast bouwer ook coördinator en dienstverlener. Onze klant staat centraal en heeft er vertrouwen in dat het hele proces, van ontwerp tot en met de follow-up, door ons wordt uitgevoerd.

J.d.k.

Boerenkrijglaan 19 A -3120Tremelo

Compte Pierre Entreprises Generales

J. Bogemansstraat 155 -1780Wemmel

Compté Pierre in Wemmel is een algemene bouwonderneming die gespecialiseerd is in verbouwingen en renovaties van zowel privé woningen, appartementen, gebouwen, kantoren als hotels.