U zocht op: luchtgommen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mavi

Truilingenstraat 35 -3800Sint-truiden

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Dlr Cleaning

Meulenaarshoek 9 -9031Gent

Wij bieden absoluut vakmanschap, een onnavolgbare service, en werken enkel met milieuvriendelijke producten.Bent u op zoek naar een professioneel, onderhoudsbedrijf voor uw wagenpark of gebouw? Neem dan meteen contact met ons op.

De Straaljagers

Lerenveld 47b -2547Lint

Kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is om samen met jou de beste oplossing voor je houten trap, parket of meubelen te bieden. Luchtgommen maakt het mogelijk om heel gecontroleerd en fijn te werken.

Eric Finaut

Nieuwe Steenweg 95 -8420De Haan

Bvba Eric Finaut biedt u een totaaloplossing voor al uw binnen- en buitenschilderwerken en maakt gebruik van de laatste nieuwe decoratietechnieken. Verder plaatsen wij verschillende soorten vloerbekledingen zodat elk interieur er stralend uitziet.

Isolinvest

Harelbekestraat 112 -8540Deerlijk

Isol Invest specialiseert zich in isolatiewerken voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, dit van vloer tot muur en dak!