U zocht op: maatkasten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Sani- En Keukendecor

Grote Baan 38 -9250Waasmunster

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Kast-id

Hoogkamerstraat 337 -9140Temse

Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat Kast-ID Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat

Bogaert Koken En Wonen

Voorhout(ste) 69 -9190Stekene

Bent u een aannemer of projectontwikkelaar die op zoek is naar een vaste samenwerkingspartner en graag met ons bespreekt wat onze mogelijkheden zijn ? Bel ons dan gerust op voor een afspraak.

Laureys Bvba

Boerenstraat(bev) 2 -9120Beveren

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Aan Tafel Schrijnwerkerij - Meubelmakerij

Pierre Van Den Eedenstraat 47 -2660Antwerpen

Bij Aan Tafel bvba kan je terecht voor meubels, schrijn- en timmerwerk met een persoonlijk accent (vormgeving, houtsoort, afwerking.. en dit op uw maat)

Bitracons

Frans Kusterslaan 15 -2650Edegem

Bitracons heeft altijd die uitzonderlijke oplossing om uw inrichting uniek te maken.

Buro Vorm

Kapelsesteenweg 366 -2930Brasschaat

Kantoorinrichtingen; wij bieden u de mogelijkheid om uw privékanoor, nieuwe of te renoveren kantoren tot in de puntjes af te werken.

Dm - Line

Hoogkamerstraat 337 -9140Temse

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in de productie van alle mogelijke maatwerk waaronder inbouwkasten, dressings en schuifdeuren. Geen enkele maatkast die onze productieateliers verlaat, is identiek aan een vorige.

Kastenadvies

Verschansingstraat 52/56 -2000Antwerpen

Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat Kast-ID: Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat

Ondernemingen Morel

Provinciesteenweg 542 -2530Boechout

Op onze interieurafdeling kunt u terecht voor al uw schrijnwerk op maat: parket, trappen (zowel nieuw als renovatie), maatkasten, keukens, badkamers, gevelbekleding, binnendeuren, … .

Speck Jimmy

Palinckstraat 138 -2100Antwerpen

Van het maken van maatkasten tot het volledig strippen van uw woning, met Forwarding Team uit Deurne heeft u uw aannemer gevonden voor een totaalproject.

All Measure Furniture

Wijnegemsteenweg 31 -2160Wommelgem

All Measure Furniture: Keukens,Cristalite,Badkamers en maatkasten All Measure Furniture All Measure Furniture,Keukens,Cristalite,Badkamers,maatkasten

Algemene Schrijnwerken Eddy Van Dessel

Wildemansstraat 28 -2550Kontich

wij zijn gespecialiseerd in binnenwerk zoals Binnendeuren, maatkasten, parket, plafonds, trappen en zo veel meer en ook buitenwerk zoals ramen en deuren, daktimmerwerken, gevelbekleding carpoorten houten terrassen