U zocht op: machine building

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Leviat

Industrielaan 2 -1740Ternat

Leviat levert kwalitatieve, innovatieve producten en vertrouwde, gerespecteerde ondersteuning voor diverse sectoren in de bouwindustrie.

Doka

Handelsstraat 3 -1740Ternat

Doka biedt met zijn uitgebreide productportfolio voor elke bekistingsopdracht de passende oplossing. Onze bekistingssystemen en systeemcomponenten zijn ontwikkeld voor een hoge levensduur, maximale rentabiliteit en optimale arbeidsveiligheid.

Fournitures Et Materiels De Demenagements Benelux

Preflexbaan 401 -1740Ternat

Entreprise européenne de vente et de location de matériel d'emballage et de manutention pour le déménagement et le transport vente et location de matériel d'emballage - FMD SA

Van Der Spek

Industrielaan 10 -1740Ternat

wij kunnen u een waaier aan machines aanbieden die voldoen aan alle mogelijke toepassingen in o.a. hoogbouw, burgerlijke bouw, recyclage, industriële- en haven overslag alsook wegenwerken.

Convex

Overnelleweg 29 -1740Ternat

Fabrikant van ovens voor de bakkerij.Bakkerijmachines en inox materiaal.

Roels

Molenstraat 2b -1740Ternat

De lokale onderneming voor dakwerken, verwarming en particuliere renovatie dat in juni 2008 werd opgericht door vader Johan en zoon Michael Roels, is uitgegroeid tot een algemeen bouwbedrijf .

Vilec

Assesteenweg 117 -1740Ternat

De Meuter & Oltmans

Heirbaan 48 -1740Ternat

Ons familiebedrijf is al jarenlang een gevestigde naam en een betrouwbare partner op het gebied van pleisterwerken. Overal in Belgie hebben wij gebouwen gesierd met onze kwalitatieve gevelisolatie en gevelbepleistering.

Bolster

Monnikstraat 4 -1740Ternat

Carro-bel

Assesteenweg 117 -1740Ternat

Carro-Bel Group is de specialist voor al uw vloerisolatie, chape- en pleisterwerken. Wij maken gebruik van de meest kwalitatieve machines en materialen, en investeren dagelijks in de toekomst. Voor particulieren, zelfstandigen en architecten

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Grond- En Afbraakwerken G. En A. De Meuter

Assesteenweg 117a -1740Ternat

Grondwerken, AfbraakwerkenSloopwerken, Industriële sloop, Particuliere sloop.Verhuring - verhuur materieelGeregistreerd aannemer