U zocht op: machine building

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Willemen

Herman De Nayerstraat 2 -2550Kontich

Machinens voor tuin en park, particulier en professioneel

Commercial Trading Agency - C.t.a.

Veldkant 3 -2550Kontich

CTA Commercial Trading Agency - your partner in project supply

Luc Brijssinck

Blauwesteenstraat 3 -2550Kontich

E&s Industrial Tools

Eikenstraat 42b -2550Kontich

E&S Industrial Tools is ontstaan dankzij de lange ervaring van Eddy Claessens. Wij zijn een klein flexibel team, zo kunnen wij zeer snel de klanten helpen eventueel met specifieke oplossingen.

Electronic Technology Aertsen

Satenrozen 24 -2550Kontich

Bij E.T.A. systems bent U aan het juiste adres voor een ruim assortiment top producten. Onze missie is er om u verder te helpen bij uw noden op vlak van radiobesturingen en camerasystemen.

Manutech

Veldkant 10 -2550Kontich

Rolbruggen, hijsinstallaties, takels, balancers, grijpers, onderhoud, radiobesturingen, elektrische ombouw, service en depannage

Moorkens Car Distribution South

Pierstraat 229 -2550Kontich

Merkvertegenwoordigers mitsubishi autos merkvertegenwoordigers autos tweedehands autos garages occasiewagens autos concessiehouders autos agentschappen autos verdelers wagens merkvertegenwoordigers autos beschadigd tweedehands autos occasies

Motoren Desmedt

Satenrozen 16 -2550Kontich

Al meer dan een halve eeuw laten we onze motoren voor je warmdraaien. Naast het herwikkelen van motoren voeren we herstellingen uit op alle soorten roterende machines.

Deurexpert

Hoge Akker 108 -2550Kontich

Specialist in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor waarde lokalen met de hoogste graad aan waarde en persoonsbescherming !Voor elke toepassing hebben wij de geschikte beveiliging van A tot Z .

Theplugincompany

Prins Boudewijnlaan 30 -2550Kontich

Air - Clima

Veldkant 8 -2550Kontich

Klimaat beheer koeling diepvries Bloemenkoeling koelplafond Isolatiebouw diepvrieskoel- kamers ventilatieplafond Airconditioning Argo Sanyo Ventilatie milieu Onderhoud 2424 service - Totaalprojecten Winkelinrichting.

De Witte Keulemans

Ooststatiestraat 68 -2550Kontich

Al 20 jaar lang specialiseren wij ons in de renovatie van zowel platte als hellende daken met pannen, leien of roofing.

Jarent

Mechelsesteenweg 297a -2550Kontich

Metalced

Mechelsesteenweg 307 -2550Kontich

alle uitrusting en gereedschap voorgarages bandencentralescarrosserieherstelling benzinestations car-wash motoshopstotaalinrichtingen van werkplaatsen en ons

Gea Westfalia Separator Belgium

Kartuizersweg 6a -2550Kontich

Westfalia Separator: world-wide leader in mechanical separation systems; Westfalia Separator stands for highest product quality and excellent service Welcome to Westfalia Separator

Omnibus Group

Koningin Astridlaan 78 -2550Kontich

Crown Handling

Satenrozen 12 -2550Kontich

Crown in Belgie is een directe dochtermaatschappij van Crown Equipment Corporation, één van `s werelds grootste fabrikanten van elektrische heftrucks.

Hetronic

Satenrozen 28 -2550Kontich

Metaalbewerking en machinebouw. Radiobesturingen.

Priva Building Intelligence

Satenrozen 1 -2550Kontich

Priva Building Intelligence is nationaal en internationaal specialist in klimaat- en procesautomatisering van utiliteitsgebouwen. Met intelligente, flexibele systemen zorgt Priva voor een comfortabel en gezond woon- en werkklimaat.

Essent Belgium

Veldkant 7 -2550Kontich

Een extra dimensie geven aan uw onderneming? Essent. Uw nieuwe energie. Elektriciteit- en gasleverancier. Essent 100% groene stroom garantie en de grootste producent van groene stroom in de Benelux.

Condesco

Pierstraat 334 -2550Kontich

Km Tuinplanning

Holle Weg 19 -2550Kontich

KM Tuinplanning Koen Mennes holle weg 19 2550 Kontich T 03 844 96 17 F 03 844 96 16 koen@kmtuinplanning.be ontwerp uitvoeringopvolging Aarzel niet om ons telefonisch of via mail te contacteren voor vrijblijvende informatie.

Fribel

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Sinds jaar en dag kunt u bij NV Fribel terecht voor vrijwel al uw wensen op het gebied van compressoren, hogedruk-reinigers, chauffeursstoelen, enzovoort.

Klimaplan

Blauwesteenstraat 83 -2550Kontich

Welkom bij Klimaplan, uw specialist in warmtepompen

Bobcat Center Antwerpen

Herman De Nayerstraat 2 -2550Kontich

Groothandel in vervoermiddelen en meettoestellen | groothandel in machines voor bouw, weg-, waterbouw

Gf Cleaning & Facility Services

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Schoonmaak en facilitaire diensten op maat. “ Schoonmaak en het verlenen van facilitaire diensten zijn een specialiteit geworden die berust op de wil om alle dienstverlening tot in de kleinste details te verzorgen.

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

Layher

Mouterij 6 -2550Kontich

Het Layherr concern is wereldwijd de toonaangevende producent van systeemsteigers.Op deze site vindt u een compleet overzicht van het productassortiment, brochures, catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten, etc. van Layher b.v. (Nederland)

Vojtec

Duffelsesteenweg 155 -2550Kontich