U zocht op: machine industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Vemoflex

Z.5 Mollem 191 -1730Asse

De Vemoflex-groep wil in al haar marktgebieden een toonaangevende, innovatieve, internationale toeleverancier van een hoogwaardig en een breed assortiment van werktuigbouwkundige componenten zijn.Onze producten zijn afzuigslangen, rubber slangen.

Ghibli Belgium

Z. 5 Mollem 442 -1730Asse

Ghibli is reeds lang een technische handelsonderneming in professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie-, bouw- en automotive sector.

Contimac

Z.5 Mollem 440 -1730Asse

Contimac is géspecialiseerd in de verkoop én service van professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie-, bouw- en automotive sector.

Matheco

Prieelstraat 28 -1730Asse

Een oplossing op maat voor uw koeling en/of airconditioning - Koel- en vriesinstallaties - Supermarkten - privé - industrie - Airconditioning - Ventilatie - Registratiesystemen en alarmmelding - Eigen onderhouds- en hersteldienst

A.e.b.

Z. 5 Mollem 400 -1730Asse

Zoals elk dynamisch bedrijf heeft AEB ingespeeld op de behoeften van de markt en is AEB gespecialiseerd in de productie van signalisatielichten zowel voor de automarkt, wegsignalisatiemarkt, politie, als voor de industrie.