U zocht op: machine industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A&c Solutions

Slachthuisstraat 68 -2300Turnhout

A&C Solutions ondersteunt u door oplossingen volledig af te stemmen op uw business. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod aan connector & power supply oplossingen.

Bergmans

Rubensstraat 104 -2300Turnhout

BERGMANS BVA IS EEN GROOTHANDEL IN KOGELLAGERS EN STANGKOPPEN MET ALS HOODMERK FERSA EN DURBAL. TEVENS IS BERGMANS BVBA GESPECIALISEERD IN OEM PRODUKTEN VOLGENS TEKENING ZOALS KUNSSTOF LAGERS, WIELEN, PLASTIC ROLLEN, LAGERS MET AS

Naaimachinehandel Marien - Hendrickx

Steenweg Op Oosthoven 134 -2300Turnhout

NAAIMACHINEHANDEL Mariën-Hendrickx - Turnhout -

Sadechaf

Slachthuisstraat 120 -2300Turnhout

Tech Europe

Koeybleuken 16 -2300Turnhout

=- Welcome to Tech International :: Leader in Tire Repair Products -= HOME ABOUT US PRODUCTS DISTRIBUTION TRAINING DISTRIBUTOR LOGIN Global leader in tire repairs and wheel service products Tech International is built on a rich tradition and an unpar

Baleno

Kempenlaan 1 -2300Turnhout

Van De Vliet A.e.

Industriedijk 14 -2300Turnhout

AE Van de Vliet is gespecialiseerd in mobiele weegtoestellen en weegbruggen!

Rowil

Industriedijk 5 -2300Turnhout

Door het uitgebreid machinepark beantwoordt Rowil aan de vraag om plaatwerk en lasconstructies in zowel staal, inox en aluminium te leveren.

Pro-c-ept

Emiel Fleerackersstraat 8 -2300Turnhout

Lab scale process technology for drying granulation filtration fluid bed high shear spray drying coating microwave vacuum mixing semi solids fluid bed high shear granulator microwaves nutsche filter procept

Diatool

Zevendonkplein 2 -2300Turnhout

Diatool, uw specialist op het gebied van volhardmetaal micro- en precisiefrezen voor matrijzenmakers en de fijnmechanische industrie.

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Rowil Invest

Industriedijk 5 -2300Turnhout

Door het uitgebreid machinepark beantwoordt Rowil aan de vraag om plaatwerk en lasconstructies in zowel staal, inox en aluminium te leveren.

Maes

Industriedijk 2 -2300Turnhout

Maes bv te Turnhout draagt al jaren de zorg voor de reiniging en onderhoud van industriële stoom- en verwarmingsketels.Met technische know-how, inovatief denken en een persoonlijke benadering.

Db Metalin

Everdongenlaan 5 -2300Turnhout

DB Metalin heeft jarenlange ervaring met het vervaardigen van ieder gewenst machineonderdeel in de meest uiteenlopende materialen. Eén enkel stuk of een serie: wij draaien, frezen, slijpen, spuiten op, en lassen ieder model op maat.

Cncsoft

De Merodelei 20 -2300Turnhout

Wij zijn gespecialiseerd in CNC-oplossingen voor de juwelensector!Met 15 jaar ervaring in de juwelenmarkt en in specifieke software,gereedschappen en machines, is CNCsoft een uitstekende leverancier voor u.

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit