U zocht op: machine industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Martens Industrie

Paniswijerstraat 2 -3600Genk

Martens Industrie Genk GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN SERVICE VAN: HEFTRUCKS,STAPELAARS,TRANSPALETTEN, GRASMAAIERS,ZITMAAIERS EN TUINMACHINES, ZOWEL NIEUW ALS TWEEDEHANDS Paniswijerstraat 2 (Westerring) Industriezone Genk Zuid: Zone 5 3600 Genk T.

Conwed Plastics

Marcel Habetslaan 20 -3600Genk

Conwed Plastics designs and manufactures high-performance plastic netting for use in worldwide major markets such as agriculture, construction, bedding, medicine, packaging and more. Conwed Plastics, Inc. :: High-Performance Plastic Netting

B & D Industries

Witmeerstraat 4 -3600Genk

De hoofdactiviteit situeert zich vooral in de betonverwerkende industrie. Dit gaat van het bouwen van betoncentrales, manipulatie, verwerking en transportinstallaties voor diverse betonprodukten zoals klinkers, welfsels, paletten, zand en grind, ….

Techno - Fra

Slingerweg 58 -3600Genk

Corelio - Home - Nederlandstalige versie WAAR MENSEN EN IDEEEN SAMENKOMEN NIEUwS 10.12.2007 Nieuwe hoofdredacteur bij Jobat 21.11.2007 Campagne De Standaard wint zilveren award op EIMC 14.11.2007 Peter Vandermeersch marketeer van het jaar MEER NIEUWS

Vlegel Technology

Thor Park 8300 -3600Genk

Vlegel Technology is een nieuw en ambitieus ingenieursbedrijf gespecialiseerd in het verbeteren en automatiseren van industriële processen en machines.

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Werkhuizen Hengelhoef Industrial Contracting

Hengelhoefstraat 162 -3600Genk

Werkhuizen Hengelhoef is actief in de staal, beton, chemie, auto, farmacie, voeding en nucleaire industrie.

L.i.s. Hydraulics

Eikelaarstraat 19 -3600Genk

L.I.S. Hydraulics SKIP aandrijven, aandrijving, aandrijvingen, aansturing, accumulatoren, aggregaat, aggregaten, aggregaten, algemene, analyse-apparaten, argus, atelier, atos, automobielindustrie, bediening, bedrijfsinfo, betonindustrie, betonproduct

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Orbix Productions

Henry Fordlaan 84 -3600Genk

1 met de kringloopeconomie.Duurzame materialen voor de bouwindustrie en de staalsector. Innovatieve technologie?n voor de circulaire economie. Logistieke diensten die dit alles ondersteunen.

Vanheede Polymers & Compounds

Witmeerstraat 7 -3600Genk

Raw materials: vervaardiging van compounds en recyclage van kunststoffen uit productieresten.

Marchetta Industries

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Iedere familie is uniek. Daarom willen wij zorgen voor de best mogelijke thuis. Een woning op maat van al die verschillende mensen en wensen, plannen en dromen.

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Keroma - Techniek

Kolenhavenstraat 1 -3600Genk

Ons bedrijf biedt u een totaalpakket aan onderhoudsartikelen. Voor de producten zijn wij Masterverdeler van de meest gangbare en professionele producten. Wat betreft de machines, volgen wij de lijn van NUMATIC en HAKO....