U zocht op: maintenance

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Team Solutions

Assesteenweg 65 -1740Ternat

TEAM Solutions is een onafhankelijk team van ervaren professionals dat het beheer van uw gebouwen en facilitaire diensten stroomlijnt en optimaliseert en hiervoor tevens een krachtig FMIS ter uwer beschikking stelt.

Technical Maintenance Service

Preflexbaan 167 -1740Ternat

TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningssystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen.Het succesrecept? De complete dienstverlening, van advies, levering en installatie tot onderhoud en service.

Garage Sds

Assesteenweg 286 -1740Ternat

Joomla - the dynamic portal engine and content management system SDS RACING - Home Joomla, joomla

Vilec

Assesteenweg 117 -1740Ternat

Asec Team

Verkensmeerstraat 4 -1740Ternat

Catering traiteurs kunstambachten bedrijfsrestauratie ambachtswerk gemeenschapsmaaltijden gemeenschapsrestauratie maaltijdleveringen maaltijdcheques maaltijden gemeenschappen maaltijdtickets promotieontbijten ontbijt levering aan huis ontbijtservice tra

Roels

Molenstraat 2b -1740Ternat

De lokale onderneming voor dakwerken, verwarming en particuliere renovatie dat in juni 2008 werd opgericht door vader Johan en zoon Michael Roels, is uitgegroeid tot een algemeen bouwbedrijf .

Car & Truck Protection

Essenestraat 73 -1740Ternat

Gespecialiseerd in ruitverduistering, gps-systemen, handsfree bellen, pocket pc, autobeveiliging en automultimedia

Heremans-ternat

Assesteenweg 101-103 -1740Ternat

"Heremans" is sinds 1990 een vertrouwde naam inzake mobiliteit voor de bedrijven in de regio Groot-Bijgaarden - Ternat - Asse

Vn Services

Assesteenweg 25 -1740Ternat

Allprint

Van Cauwelaertstraat 68 -1740Ternat

Van Der Spek

Industrielaan 10 -1740Ternat

wij kunnen u een waaier aan machines aanbieden die voldoen aan alle mogelijke toepassingen in o.a. hoogbouw, burgerlijke bouw, recyclage, industriële- en haven overslag alsook wegenwerken.

Florent De Geyndt

Bodegemstraat 37 -1740Ternat

CITROËN Belgique Luxembourg présente ses véhicules neufs, et d'occasion, accessoires automobile et contrats de service. CITROËN België en Luxemburg stelt u zijn nieuwe wagens, zijn tweedehandswagens, zijn accessoires, zijn waarborgverlengingen v

Computerhandel Verheyden

Keizerstraat 34 -1740Ternat

Dankzij vakkennis bieden we elk bedrijf een betaalbare oplossing “op maat”. Maak gebruik van ons professioneel advies en deskundige support.