U zocht op: maintenance

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Automaterialen Hemo

Industrielaan 12 -2250Olen

Automaterialen HEMO is een onafhankelijke leverancier van carrosserieonderdelen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben in ons magazijn onderdelen op voorraad van ongeveer 30 automerken.

Verbinnen

Zonnebloemstraat 9 -2250Olen

Magnus Villas

Hoogbuul 30 -2250Olen

Bij Magnus Villas zijn uw wensen onze leidraad. We zijn een eerlijke, betrouwbare en transparante bouwpartner.

Norta

Stadsestraat 39 -2250Olen

Sinds meer dan 90 jaar is NORTA uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende fietsfabrikanten in de Benelux. Elektrisch fietsen is heerlijk. Nog fijner als je met een e-bike van Norta door het landschap zoeft. Je voelt de kwaliteit.

Festoentje

Stationsstraat 28 -2250Olen

`t Festoentje te Olen (Antwerpen) is een bloemenwinkel met een passie voor bloemen en planten. Het is dan ook ons doel om onze klanten elke dag opnieuw in de bloemetjes te zetten!

A.g.s.

Geelseweg 64 -2250Olen

In de loop van de volgende jaren zijn onze activiteiten uitgebreid naar import en export van LPG onderdelen en momenteel tevens marktleider op het vlak van DieselMix systemen.

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

Stratos Energy

Lammerdries-zuid 17d -2250Olen

Noyens Kasterlee

Geelseweg 48 -2250Olen

Nissan - Belgium - Home kies uw taal - choisissez votre langue: NEDERLANDS | FRANCAIS Nissan Global

Erca

Geelseweg 131 -2250Olen

Gebruers

Ven 51 -2250Olen

Gebruers te Olen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verwarming en sanitair, zowel nieuwbouw als renovatie. Het gaat dan over een verwarmingsketel en/of boiler, radiatoren, vloerverwarming, ... zowel op mazout als op aardgas.

Noyens Trucks

Geelseweg 48 -2250Olen

Als erkend verdeler van Renault trucks en bestelwagens in de Kempen kan u bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands voertuigen.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties

Bovema International

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Ventilatiesystemen verwarming industrie ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering luchtverversingssystemen ventilatieroosters industriele ventilatiesystemen luc

Magrometal

Hoogbuul 55 -2250Olen

MAGROMETAL IS IN ALLE MARKTEN THUIS: VAN PARTICULIEREN TOT GROTE INDUSTRIËLE BEDRIJVEN. Magrometal doet ook herstellings- en aanpassingswerken en is VCA gecertificeerd

Geerts Hs

Geelseweg 54 -2250Olen

Ons team staat met vurig enthousiasme klaar om al je warme dromen waar te maken. Wij zorgen namelijk voor sfeervolle momenten in huis, maar net zo goed voor onvergetelijke herinneringen buiten.

Dekabo

Hoogbuul 35 -2250Olen

Dekabo is een dynamisch bedrijf met één duidelijke specialisatie: horizontaal gestuurde boringen. Door onze ervaring beheersen wij de techniek volledig en integreren wij continu de laatste nieuwe ontwikkelingen in onze werkwijze.