U zocht op: maintenance

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Com Technology

Antwerpsestraat 99 -2850Boom

verhuur en verkoop van kantoormatrialen,software en toebehoren

Sky Man International

Scherpenhoek 70 -2850Boom

Sky-man home - Sky man skyman, platforms, hoists, maintenance units, engineering, design, internation, pro-bell, belgian, worldwide, canada, usa

Garage R.m.b. - Mampaey

Antwerpsestraat 204 -2850Boom

RMB - fietsenwinkel - de fietsen en bromfietsen specialist - Boom Antwerpen Belgie RMB Boom - de fietsen specialist - fietswinkel - bromfietsen fiets, fietsen, tweewielers, goedkoop, aanbiedingen, rijwielen, Crossfiets, Cross fiets, Crossfietsen, Ra

Jachtwerf Vennekens

Hoek 40 -2850Boom

Jachtwerf Vennekens Custom Boatbuilding since 1952

Asaniverko

Kortestraat 17 -2850Boom

Wij zijn een bedrijf dat als doelstelling heeft zéér dringende herstelling aan verwarmings- of sanitair-installaties op te lossen in een zo kort mogelijke termijn, binnen een wettelijk kader.

Dv Hydraulics

Hoek 76 -2850Boom

Ons dienstenpakket omvat : depannages op werf , ombouw van bestaande installaties om de productiviteit van de machine en/of de kwaliteit van uw eindproduct te verbeteren , nieuwbouw van hydraulische installaties, herstelling van componenten.

Arbotech

Nielsestraat 225 -2850Boom

Intense Activities

Schommelei 1 -2850Boom

Intense Activities herbergt voornamelijk avontuurlijke en speelse klimactiviteiten op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre te Boom.

Ondernemingen Mampaey

Nielsestraat 139 -2850Boom

Verkoop graven en plaatsing van polyestertanks Ondernemingen Mampaey Verkoop graven en plaatsing van polyestertanks Ondernemingen Mampaey Verkoop graven en plaatsing van polyestertanks Ondernemingen Mampaey

Cop

Colonel Silvertopstraat 25 -2850Boom

Ons bedrijf is uitgegroeid van basisgereedschappen tot speciaalzaak met een breed en diep artikelgamma. De nadruk ligt op kwaliteit en service en de technische mogelijkheden zijn legio, zowel mechanisch, electrisch als electronisch, en dit op ...

Van De Velde

Antwerpsestraat 106 -2850Boom

Wij bieden zowel op vlak van verwarming als sanitair een zeer uitgebreid gamma.Wij verzorgen niet enkel volledig afgewerkte projecten, maar bieden op uw maat gemaakte pakketten voor zelfplaatsing. Uiteraard met de nodige technische ondersteuning.

Garage De Laet

´s Herenbaan 343 -2850Boom

Eén van onze hoofdactiviteiten is de verkoop van personenvoertuigen van de merken Hyundai, Isuzu, Suzuki en Bedrijfswagens van Iveco.

Forceville

Colonel Silvertopstraat 19-23 -2850Boom

Forceville te Boom, Rupelstreek, is allang geen kolenhandelaar meer. Een bedrijf dat ooit in 1910 zo is begonnen, is nu gespecialiseerd in de installatie van verwarmingsinstallaties en het onderhoud ervan (ook zeldzame verwarmingsketels).