U zocht op: management activiteiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Computer Management And Services

Luchthavenlaan 25a -1800Vilvoorde

Cms computer management and services software voor uw sector, service voor uw tea rentplus, rent+, rent+sono, rent+project, rent+tools, rent+expo, verhuursoftware, beheer, verhuur, planning, verhuurstock, stock, project, verhuren, verhuring, beschikb...

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...

Nearly New Office Facilities

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

D&C services is een dienstverlenende onderneming gespecialiseerd in verhuismanagement en inrichtingsmanagement. Van inventarisatie van behoeften tot co?rdinatie van alle inrichtingswerken verzorgt D&C services de nodige activiteiten.

Megabyte Applications

Luchthavenlaan 25 -1800Vilvoorde

The Road2Result Road2Result Welcome to the Road2Result Website IT and management solutions at your service. Road2Result provides IT and Management consultancy services fit to the customers demand. Find out more: Management Services ICT Services NEW:

Greensan

Kerkhofstraat 6 -1800Vilvoorde

Greensan - Water and soil remediation home home Greensan is een milieubedrijf dat totaal oplossingen voor grondwater- en bodemsanering aanbiedt op maat van de klant. De locale situatie bepaalt de wijze waarop een verontreiniging aangepakt wordt. Gr

Apipro Maintenance Systems

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

De API PRO Enterprise Asset Management-software is een volledig modulaire en evolutieve onderhoudssoftware die meegroeit met uw organisatie. API PRO is het meest flexibele EAM-systeem dat er vandaag in de handel is.

Greenfever

Harensesteenweg 230 -1800Vilvoorde

Elegant levert energie aan particulieren en kmo`s in Vlaanderen. Zo eenvoudig is het. Maar we zijn wel anders dan de anderen: Elegant is een jong, Vlaams verankerd en bovenal eerlijk energiebedrijf.

Ring Consult

Ensorlaan (james) 39 -1800Vilvoorde

Als zaakvoerders van Ring Consult zijn wij, Jan Van Hyfte en David De Vuyst, samen al ruim 10 jaar actief in de vastgoedsector in uw buurt. We werden collega`s bij één van de grote ketens en kregen daar jarenlang gerichte cursussen .

Healthconnect

Luchthavenlaan 25b -1800Vilvoorde

HealthConnect is een Belgisch bedrijf met diepe expertise in software-ontwikkeling, eHealth-integratie en project management in de gezondheidssector.

Crawford & Company Belgium

Olieslagerslaan (jan) 41 -1800Vilvoorde

Gespecialiseerd in schaderegeling. Wij bieden ons uitgebreide servicepakket aan aan verzekeraars, makelaars, multinationals en overheidsinstellingen. coordinatie van management van internationale claims.

Macadam Europe Nv

Schaarbeeklei 613 -1800Vilvoorde

Sinds 1993 levert Macadam aan de praktijk getoetste oplossingen en geavanceerde ondersteuningssystemen aan alle partijen die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketingproces in de autosector.

Vismagneet.com

Ennepetalplein 10 -1800Vilvoorde

Sterke neodymium magneten en magneten om te magneetvissen vind je bij vismagneet.com

Flanders Classics

Harensesteenweg 228 -1800Vilvoorde

Care 4 Fleets

Schaarbeeklei 485 -1800Vilvoorde

Care4Fleets is specialist op het gebied van operationele en integratieve fleetservices.

Pluritech

Rooseveltlaan (franklin) 26a -1800Vilvoorde

Diginet

Aarschotsestraat 87 -1800Vilvoorde

De kernactiviteit van Diginet is distributie, verkoop, engineering, installatie en after-sales van professionele apparatuur voor de uitzend-, telecom- en zakelijke audiovisuele industrie.

I.r.i.s.ict

Mechelsesteenweg 542 -1800Vilvoorde

As a Premier IBM Business Partner and being VMware Premies Solutions Provider, I.R.I.S. ICT can offer you a first class service for all your consolidation, implementation, virtualization and IT-management projects.Our engineers (mostly also Cisco-cer