U zocht op: mat onderhouden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.

Electro Mat

L. Van Boeckelstraat 16 -1140Evere

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Aanhangwagens Vermeir

Aarschotsesteenweg 355 -3111Wezemaal

Dankzij het gebruik van topmaterialen, stevige constructies en precieze afwerking bent u verzekerd van veiligheid, gebruiksgemak en een lange levensduur.Vermeir biedt ook groot transportgemak. Onze aanhangwagens zijn praktijkgericht en vee.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Douwe Egberts Coffee Systems

Potaarde Zn -1850Grimbergen

Douwe Egberts Coffee zorgt ervoor dat hun klanten het beste kopje koffie serveren. De toegevoegde waarde ligt in de unieke combinatie van koffie van hoge kwaliteit, technisch geavanceerde koffieautomaten en een totaalconcept met service.

Mat-beheer

Steenweg Buda 31b -1830Machelen (brab.)

Voor aannemers van bouw- en grondwerken verhuren we groot materiaal zoals mobiele compressoren, minigraafmachines, verreikers, schaarliften, kniktelescopen, stroomgroepen en mobiele lichtmasten.

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

īt Rond Punt Overijse

Brusselsesteenweg 315b -3090Overijse

Esme

Vijverstraat 7 -2860Sint-katelijne-waver