U zocht op: materialen industriele nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

B-import

Woudlaan 8 -2610Antwerpen

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Building Arts

Charlottalei 50 -2018Antwerpen

Ets. Galaure

Sint-michielskaai 37 -2000Antwerpen

Dessano

Kapelsesteenweg 250 -2930Brasschaat

Dessano werkt voor vastgoedbeheerders, bedrijven, openbare instellingen en particulieren. Wij hebben ervaring in het schilderen van nieuwbouw en woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden.