U zocht op: metaal bewerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Concept Xxl

Linde 138 -1840Londerzeel

U ladderlift specialistwij doen in verhuring van ladderliften in Brussel en omgevingwij zorgen dat u meubels snel en veilig op gewenste verdieping geraken

Isoprojects

Meerstraat 253 -1840Londerzeel

Decoda

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

Decoda is gespecialiseerd in alle draai- en freeswerk.Dit zowel voor kleine als grote series, alsook stukwerk. Hiervoor beschikt Decoda over een modern CNC machinepark.

European Techno Steel

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Homepage van de PAS group. Onderdelen zijn ETS, European Techno Steel en PAS: warmverzinken, verzinken Homepage laser, lasersnijden, verzinken, verzinkerijen, zinc, european, techno, steel, PAS, ETS, mechanica, plaatbewerking, lassen, las, laser, me

Ac Metalec

Berkenlaan 13 -1840Londerzeel

AC Metalec, gevestigd te Willebroek, is actief in het draaien en frezen van seriestukken. Het bedrijf is gespecialiseerd in stukwerk, kleine en middelgrote series en dit tegen concurrentiële prijzen.Het bedrijf levert aan alle industriële sectoren.

Alle Bouwwerken & Containerservice Teirlinck & Co

Klein Holland 18 -1840Londerzeel

Teirlinck & Co bvba verzorgt alle afbraakwerken en grondwerken...Het afval wordt afgevoerd naar een erkende stortplaats.Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van containers voor allerhande afval. Ook verhuur van gesloten waterdichte containers

Pas

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Als verzinkerij is PAS nv één van de laatste familiebedrijven in België. Het bedrijf staat onder leiding van Geert en Wim Pas, zonen van stichter Leo Pas. De verzinkerij Pas nv heeft door de jaren heen een enorme evolutie gekend.

Ctc Moyson

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

Sinds de oprichting van het bedrijf Moyson was de doelstelling om een zo goed mogelijke auto service aan te bieden aan een correcte prijs.

Geba Algemene Schrijnwerkerij

Kouterveld 14 -1840Steenhuffel

U kunt bij ons terecht voor al uw binnenschrijnwerk: meubelen op maat en de volledige inrichting van elk type kamer. Van keukens en badkamers tot slaapkamers, living en bureaus. Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk rondom het huis.