U zocht op: metaal bewerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Steelcoat

Dellestraat 28 -3560Lummen

Cevema Surface Treatments

Dellestraat 26 -3560Lummen

Cevema Surface Treatments is actief in industriële oppervlakteveredeling van materialen. De door de jaren heen opgebouwde expertise en een toegewijd team van professionals zijn degeschikte ingrediënten die leiden tot een nagenoeg perfect product.

Wijnants Technische Service

Schippersstraat 15 -3560Lummen

WTS is een bedrijf gespecialiseerd in machinebouw, herstelling en onderhoud.Wij realiseren de ideale oplossing voor uw industrie.

Plasmajet Technologies

Dellestraat 24 -3560Lummen

Als een industriële, no-nonsense dienstverlener verbeteren wij mechanische machine-uitrusting.Door de levensduur van de onderdelen te verlengen, bieden we onze klanten een toegevoegde waarde voor de totale eigendomskosten.

Metalix

Dellestraat 28 -3560Lummen

anuit onze ervaring en expertise staan wij u met raad en daad bij om de juiste behandeling te kiezen, afhankelijk van het toepassingsgebied, de atmosferische omstandigheden, de aard van de materialen en het gewenste esthetische aspect.

M.c. Machines

Europaweg 29 -3560Lummen

Ontwikkeling en productie onder één dak. Machinebouw van begin tot einde in eigen beheer.M.C.Machines staat voor kwaliteit en service

Torson

Europaweg 22 -3560Lummen

Door het gebruik van ultramoderne CNC machines en de inzet van ons team vakbekwame personeelsleden staan we garant voor het afleveren van kwalitatief hoogstaand precisiewerk in uiteenlopende materialen

Gebroeders Luyten

Molemstraat 118 -3560Lummen

Luyten nv is uw partner in winkelinrichting en kantoorinrichting! Luyten nv profileert zich met zijn totaalaannemingen voor interieurbouw ook naar de particuliere, residentiële markt.