U zocht op: metaal bewerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Deneut Construct

1a° Jagersstraat(onk) 7 -8840Staden

Alheembouw

Roeselarestraat(onk) 205 -8840Staden

Algemene bouwwerken in de openbare enprivate sectorRuwbouwwerken voor industriebouw enutiliteitsbouwNieuwbouw, verbouwing en restauratieIndustriële vloerenVoltooiingswerken en totaalprojectenCoördinatieprojecten

B&d Heating Systems Eranco

Roeselarestraat 28-30 -8840Oostnieuwkerke

Als fabrikant van elektrische verwarmingstoestellen onder de merknaam "ERANCO", geregistreerd in alle europese landen, en importeur van diverse elektrische verwarmingssystemen kunnen wij, U een scala van producten aanbieden voor tal van toepassingen.

Vancoillie Krist

Ommegang West(wrb) 1 -8840Staden

Mol Cy

Diksmuidesteenweg 68 -8840Staden

Sinds de oprichting in 1944 is MOL CY uitgegroeid tot een internationale groep van verschillende bedrijven en divisies met elk hun specialisatie in de constructie van transportmaterieel en toelevering.

Algemene Schrijnwerken Emmanuel Heemeryck

De Rootputten 59 -8840Staden

U kan bij ons terecht voor al uw privé en zakelijke schrijnwerk-projecten. Dit kan gaan van een enkele deur in uw woning tot een volledige showroom of inrichting van een horecazaak.

Tryma

Bruggestraat 80 -8840Staden

Machines en toebehoren voor het bewerken van pvc en alu profielen. Automatische magazijnen optimaliseren uw ruimte & tijdsbeheer. Wij geven u professioneel advies en ons eigen service team garandeert een snelle interventie en persoonlijke aanpak.