U zocht op: metaal constructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


G.s. Construct

Bruggestraat 16 -2240Zandhoven

Deckers Laswerken

Vierselbaan 40 -2240Zandhoven

u kan bij ons terecht voor allerlei metaalwerken, zoals: trappen – leuningen – balustrades – poorten – binnendeuren – ..

All Seasons

Langestraat 161 -2240Zandhoven

All Seasons bv is een professionele firma voor mensen die hun woning in landelijke cottagestijl met een harmonische tuinkamer, veranda of orangerie willen uitbreiden.

Wuyts

Zagerijstraat 2 -2240Zandhoven

Wuyts bewerkt materialen zoals aluminium, hout, glas en metalen tot producten die het verschil maken bij bouw- en designprojecten. We bieden onze klanten geavanceerde totaaloplossingen aan, die bovendien lokaal ontwikkeld zijn.

Vloerisolatie Ts Bvba

Herentalsebaan 117 -2240Zandhoven

Energie is duur en wordt schaars, dus het is best van zo weinig mogelijk te verbruiken. Kiezen voor goede isolatie is een eerste stap in het beperken van uw energieverbruik en zo uw energiefactuur te verlagen.

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Alc Automatisatie

Vierselbaan 42 -2240Zandhoven

hoogwaardige producten zoals garagepoorten, toegangspoorten, poortopeners, zonwering, rolluiken, parlo en videofonie. Een correcte plaatsing, door eigen gespecialiseerde techniekers, geeft u steeds vertrouwen in een installatie die u bij ons koopt.

Dfac

De Linden 28 -2240Zandhoven