U zocht op: metaal constructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Pril

Poeierstraat 29 -2490Balen

Sier- en moderne poorten, alle afsluitingen, hekwerken, alle maatwerk, carports, ...

Bouw- En Constructiewerken Swinnen

Metaalstraat 11 -2490Balen

BCS Swinnen voert openbare en industriële werken uit voor diverse bedrijven. Doordat BCS Swinnen het VCA Petrochemie Certificaat en het Certificaat erkenning klasse 5 heeft, is het de perfecte partner voor werken in de industriële en petrochemische.

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Arel

Kmo-straat 5 -2490Balen

arel.be Welcome to arel.be Recherches apparentAces: Are Sequels Are Served Are Shallow Are Shaped Renseignez-vous sur ce domain Recherches apparentAces Are Sequels Are Served Are Shallow Are Shaped Are Shooting Are Shopping Are Sick Are Significantly

Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.

J. Jennen Schilder- En Decoratiebedrijf

Metaalstraat 9 -2490Balen

We zetten graag de vijf trends, geformuleerd door kleurexperts van Sigma Coatings en PPG’s andere internationale merken, even op een rij.

D-lux Systemen Benelux

Molenveld 230 -2490Balen

Fabrikant en installateur van top kwaliteit prefab stalen bouwsystemen.

Claesen

Benoit Jansenstraat 4 -2490Balen

De firma Claesen uit Balen is meer dan ooit de specialist op het gebied van terreinverlichting en masten.

Mertens Bouw

Industrieweg 8 -2490Balen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co nv voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Ero-expo

Breden Els 2 -2490Balen

Groothandel & import in Party en Event accessoires Partystuff - Groothandel & import in Party en Event accessoires Groothandel & import in Party en Event accessoires

Makietie

Sinterveld 112 -2490Balen

Dillen Bouwteam

Puttestraat 15 -2490Balen

Dillen Bouwteam is een echte renovatiespecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn vooral sterk in totaalrenovaties, waar we met een strakke coördinatie de uitvoering van alle werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien ...