U zocht op: metaal constructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tramat

Meerkensstraat 67 -3650Dilsen

Sinds 1980 is Tramat een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaalconstructies. Naast het leveren van de benodigde componenten wordt onze jarenlange ervaring ook ingezet in de vorm van maatwerkadvies.

Metes

Siemenslaan 2-4 -3650Stokkem

METES N.V., lid van de ALRO-Group, is een systeemleverancier voor projecten en totale concepten in plaatbewerking en lichte metaalconstructies.

Boonen Vastgoed

Rachels 55 -3650Dilsen-stokkem

De bevoorrechte partner van de industrie. Sterk in machinebouw, machinale bewerkingen en constructies voor de regio Antwerpen, Vlaanderen en Limburg.

Werkhuizen Boonen

Rachels 55 -3650Dilsen-stokkem

Familiebedrijf Boonen NV in Lanklaar, Limburg is gespecialiseerd in machinebouw, machinale bewerkingen, algemene constructies, onderhoud en montages en is zo de ideale partner voor de industrie.

Actoma

Energielaan 27 -3650Dilsen-stokkem

Concept Building & Services

Siemenslaan 12 -3650Dilsen-stokkem

Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten verzorgen wij volledig naar uw wens.

Clijsters

Kruishoefstraat 35 -3650Dilsen

Containeropbouw, containerconstructies, Containersystemen, vrachtcontainers, vrachtwagen opbouw, herstellen van containers.

Dwj Products

Siemenslaan 6 C -3650Dilsen-stokkem

Sedert de oprichting in 2005 is de groep DWJ uitgegroeid tot een dynamische B2B referentie in de Benelux op het vlak van professionele luchtbehandeling.

Jago

Boslaan 61 -3650Dilsen-stokkem

Jago is sinds 1967 actief in de ketelbouw en ons bedrijf levert zowel aan particulier als aan de industrie. Jago vervaardigt standaard mazouttanks, werftanks, dieseltanks, buffervaten voor airco installaties en andere toepassingen, en zowel ...

Bouwbedrijf Beuten

Bessenstraat 30 -3650Dilsen-stokkem

Nieuwbouw en renovatie van particuliere woningen en bedrijfsgebouwen. Droomt u van een woning in moderne stijl of pastorie stijl? Of misschien ziet u liever een villa of een huis in hoevestijl? Geen nood .. eender welke stijl uw voorkeur ...

C & G Construct

Meerkensstraat 59 -3650Lanklaar

C&G Construct is een dynamisch bedrijf met 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd op het vlak van stellingen (steigers) en alle andere bouwgereedschappen die vervaardigd zijn uit staal.

E - Max Aluminium Profielen

Siemenslaan 8 -3650Dilsen-stokkem

Uw partner in profielen. Betrouwbaar en flexibel. Zoem in op een gezond groeiend en onafhankelijk bedrijf. E-MAX biedt u continue innovatie ten behoeve van hoogwaardige profieltoepassingen, zoals: in- en externe architectuur, machine- en algemene con

Beuten Ronny

Eindestraat 137 -3650Dilsen-stokkem

Grondwerken R.Beuten heeft een voortreffelijke reputatie opgebouwd betreffende grondwerken en afbraakwerken, bouwmaterialen, teelaarde en grind, afvalverwerking en recyclering van bouw- en sloopafval.

Newtec

Heulentakstraat 12 -3650Dilsen-stokkem

Pascal Segers Interieurconcepten

Dr. Lenstralaan 1 -3650Dilsen-stokkem

Het inrichten van interieurs is een samenspel van denken en doen. Daarom gaan we eerst uw dromen doorgronden. Die we vervolgens van a tot z vertalen naar de zichtbare werkelijkheid. Zo is het uw ziel die zich reflecteert in uw winkel of werkplaats.

Dak- En Zinkwerken Thijs Vincent

Gaspeldoornstraat 7 -3650Dilsen-stokkem

ak-en Zinkwerken Thijs Vincent is al meer dan 15 jaar uw ideale partner voor al uw zink-en dakwerken.

Metes

Siemenslaan 2-4 -3650Dilsen-stokkem

METES-METECH is een vertrouwde leverancier voor diverse industriële apparatuur. Voor onze partners in diverse industrieën produceren wij allerhande plaatwerkproducten.

Algemene Bouwonderneming Scheepers

Breemstraat 29 -3650Dilsen-stokkem

Aanleg sportveldensporthallen realisatie sportparkenaccomodaties verkoop clubbenodigdheden

Bude Containerbouw

Heulentakstraat Z-n -3650Dilsen-stokkem

Containerbouw Budé is een familiebedrijf. Op de terreinen van de voormalige zinkfabriek van Rotem begon Dhr. Martin Budé in 1985 met de productie van containers. Dit ook in de gebouwen van de oude zinkfabriek. Sinds enige jaren zijn Dhr. Budé..