U zocht op: metaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Moker

Industrieweg 11 -2850Boom

Metrum

Hoek 76 -2850Boom

Onze specialisaties: hekwerk, trappen, leuningen, ballustrades, tuinprieelen, terassen en overkappingen, poorten, nood -en brandtrappen, loopbruggen pergolas, binnen en- buitendeuren, schouwmantels, mini-golf, go-kart pistes,

Goudry

Advokaatstraat 133 -2850Boom

Belgian Protection Materials

Velodroomstraat 206 -2850Boom

Belprotect Leverancier van alle toebehoren, kleding en gadgets met betrekking tot de dienstverlenende veiligheidssector en politiediensten.

Decostruct

Neteweg 9-11 -2850Boom

Bij Decostruct kan u terecht voor de realisatie van uw bouwproject. Zowel voor renovatie als nieuwbouw.

De Witte Geoffrey

Overwinningstraat 18 -2850Boom

Wij beschikken over een eigendienst na verkoop naar herstellingen en onderhoud toe. Naast particulieren kunnen ook bedrijven, scholen, rust- en verzorgingstehuizen bij ons terecht.

Cop

Colonel Silvertopstraat 25 -2850Boom

Ons bedrijf is uitgegroeid van basisgereedschappen tot speciaalzaak met een breed en diep artikelgamma. De nadruk ligt op kwaliteit en service en de technische mogelijkheden zijn legio, zowel mechanisch, electrisch als electronisch, en dit op ...

Matrix Doors

Hoek 115 -2850Boom

Matrix Doors is een volledig onafhankelijke Belgische onderneming, gespecialiseerd in fabricage, verkoop en montage van sectionaalpoorten voor privé-gebruik en industrie.

Primusz

Hoek 76 Unit 112 -2850Boom

Brits

Hoek 76 -2850Boom

Brits Security is your partner for electronic security solutions.

Intense Activities

Schommelei 1 -2850Boom

Intense Activities herbergt voornamelijk avontuurlijke en speelse klimactiviteiten op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre te Boom.

Dv Hydraulics

Hoek 76 -2850Boom

Ons dienstenpakket omvat : depannages op werf , ombouw van bestaande installaties om de productiviteit van de machine en/of de kwaliteit van uw eindproduct te verbeteren , nieuwbouw van hydraulische installaties, herstelling van componenten.

High And Safe

Rupelweg 7 -2850Boom

High & Safe is actief als totaalleverancier van professioneel klim- en toegangsmateriaal voor de professionele markt. Deze hoogwaardige producten voldoen aan de wettelijke eisen en zijn tot stand gekomen door jarenlange ervaring, een...

Volker Wessels Telecom Belgium

Rupelweg 5 -2850Boom

VolkerWessels Telecom is totaalaanbieder in telecomtechnologie. De belangrijkste constante in de ontwikkeling van telecommunicatie is de voortdurende verandering. Nieuwe technieken maken steeds meer mogelijk.

Hebic

Hoek 119 -2850Boom

U kan bij ons terecht voor alle vloer- en wandbekleding voor uw bestelwagen. Dankzij onze computergestuurde machines worden deze perfect op maat gemaakt in ons eigen atelier.