U zocht op: metaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jafor

Groeningenweg 13 -3590Diepenbeek

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het inrichten van uw magazijn of werkplaats? JAFOR is hierin de partner die u zoekt.Als onafhankelijke verdeler staat JAFOR garant voor oplossingen.Samen met sterke Europese fabrikanten, allen top in ...

Vamac

Demerstraat 7 -3590Diepenbeek

Amag

Muggenbergstraat 8 -3590Diepenbeek

Uw betrouwbare en flexibele leverancier voor het bewerken van metaal en kunststof. cnc draai- en freeswerk, plooi- en knipwerk, zinkvonken, ontbramen,... Zowel serie- als stukwerk.

Tr - Service

Duifhuisweg 7 -3590Diepenbeek

TR service is een vakbekwaam bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Wij herstellen industriele machines bij de klant, zowel elektrische als mechanische.

Montage Service Diepenbeek

Duifhuisweg 19 -3590Diepenbeek

Al meer dan 15 jaar specialiseren wij ons op het gebied van montagewerken, voornamelijk in de metaalsector. Sedert enkele jaren hebben wij onze intrek genomen in de nieuwe kantoren gelegen in de KMO-zone “Dorpsveld” te Diepenbeek.

H.d.i.

Verbindingslaan 16 -3590Diepenbeek

manufacturer of heating solutions, design heating, design radiators, we offer design solutions to warm body and soul. Jaga produces the energy saving (12%) Low-H2O radiators with more comfort and less C02

Verding

Keizersteegveld 13 -3590Diepenbeek

Fonds Voor Tewerkstelling En Opleiding In De Metaalverwerkende Nijverheid Provincie Limburg

Wetenschapspark 35 -3590Diepenbeek

FTML ijvert al 20 jaar voor bijscholing en tewerkstelling en ontslagbegeleiding voor arbeiders in de metaalsector in Limburg. En we blijven onze acties uitbreiden!

Vamac - Invest

Demerstraat 7 -3590Diepenbeek

Vamac NV is actief in het gebied van de fijnmechanische industrie. Wij vervaardigen voor u de gevraagde producten zowel in metaal als kunststof

Milocon

Helstraat 64 -3590Diepenbeek

Lampaert Safes & Security

Nieuwstraat 133 -3590Diepenbeek

Lampaert in Diepenbeek is uw specialist in sloten, kluizen, laptop kluizen, brandkasten en gepantserde deuren.GRATIS & ANONIEME levering op het gelijkvloers!

Gubbelmans Interieur

Stationsstraat 87 -3590Diepenbeek

V.g. Elec

Duifhuisweg 13 -3590Diepenbeek

Dienstencompagnie

Marktplein 30 -3590Diepenbeek

De Dienstenbrigade rukt uit om u het leven wat gemakkelijker te maken. Onze missie? Vraag en aanbod op het vlak van poetshulp maximaal op elkaar afstemmen. En dit via het supereenvoudige, superaantrekkelijke systeem van dienstencheques.

L.i.c.

Oude Baan 64 -3590Diepenbeek

LIC Woningbouw in Diepenbeek, Limburg helpt u met goedkoop en budgetvriendelijk bouwen. Daarnaast doet LIC ook aan bouwcoördinatie en zijn we gespecialiseerd in woningen voor invaliden en mindervaliden.

Kbkr

Demerstraat 6 -3590Diepenbeek

Boudewijn Leenders Keukenarchitectuur

Steenweg 240 -3590Diepenbeek

Kitchens are living areas. The most beautiful have a simple, unfussy design and are perfectly equipped. They are inviting places, offering endless hours of enjoyment. bulthaup shows how you can create highly personalized living spaces – and how grea

Machiels Raf

Dorpheidestraat 134 A -3590Diepenbeek

Lkc Service

Troisdorflaan 13 -3590Diepenbeek

LKC Service is gespecialiseerd in het plaatsen en ophalen van containers.Ook kan u bij ons terecht voor het vervoer van al uw goederen waarvoor een kraanwagen vereist is.

Het Onderdelenhuis

Demerstraat 8 -3590Diepenbeek

Het Onderdelenhuis: De specialist in stofzuigerzakken Het Onderdelenhuis belgie, belgique, belgium, broodbakmachines, chonja, centrale stofzuiger, de jong, droger, diepenbeek, demerstraat, flipper, fietsonderdelen, fiets, giovanni, grooth