U zocht op: metaalbewerkingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rometa

Grote Steenweg 42 -2260Westerlo

N.V. Rometa, opgericht in 1992, is een milieubewust bedrijf dat oude ferro en non-ferro metalen aankoopt en verkoopt, met als doel deze te recycleren op een milieuhygiënische manier. Zink, lood, aluminium kabel, koper, ijzer,...

Smederij Thys

Zone Reme 13 -2260Tongerlo

Smederij Thys bvba staat steeds voor U klaar, voor al uw hekwerken, poorten, leuningen, meubels, ... Welkom op de site van Smederij Thys bvba! Smederij Thys, THYS BERT, 2260, WESTERLO westerlo thys Bertmetaal bewerking hekwerken industrie geel trappe

Verlinden Constructiewerken

Lossing 17 -2260Westerlo

Maatwerk én Verlinden Constructiewerken gaan hand in hand.

Wouters Metaaldesign

Ambachtenstraat 11 -2260Oevel

Wouters Metaal Design, een creatieve kijk op metaalbewerking.

Verlinden Constructiewerken

Lossing 17 -2260Westerlo

Eind jaren ’40 startte Frans Verlinden zijn activiteiten als zelfstandig smid. Na verloop van tijd specialiseerde hij zich samen met zijn kinderen verder in plaatbewerking, laswerken en freeswerk en richtte in 1985 Verlinden Constructiewerken bvba op.

Mauquoy Token Company

Zone Reme 7 -2260Westerlo

We maken op maat gemaakte jetons, bedrukt met uw ontwerp voor talrijke toepassingen, zoals verzamelmunten en winkelkarmuntjes tot muntstukken voor een speelautomaat of muntautomaat. Voor ons is geen uitdaging te groot of te klein!

Hertecant Flanges

Lossing 22 -2260Westerlo

Hertecant Flanges produceert flenzen en smeedstukken volgens verschillende normen of speciale eisen van klanten. We kunnen flenzen aanbieden in verschillende roest vaststalen kwaliteiten of legeringen op Ni-basis, allemaal basismateriaal uit de EU.

Bmc

Zone Reme 11 -2260Westerlo

BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector.