U zocht op: metaalconstructie voor renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Renovatief Verbouwen

Beversesteenweg 435 -8800Roeselare

Renovatief Verbouwen is de geschikte professionele partner voor het uitvoeren van (totaal)renovaties van rijwoningen, herenhuizen, studio's en huurwoningen. We nemen onze eindverantwoordelijkheid voor het volledige traject van jou over.

Habitat Construct

Ruiseledesteenweg 32 -8750Wingene

Het bedrijf richt zich zowel tot de onderneming als de particulier en heeft als hoofdactiviteit het uitvoeren van timmer- en schrijnwerken, het leveren en plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium, het uitvoeren van metselwerken e.d.

Algemene Bouwonderneming Demeyer

Kwadeplasstraat 83 -8020Oostkamp

DM Zwembaden is gespecialiseerd in zwembadplaatsing, -onderhoud en -renovatie. Maar ook (en vooral) in pvc-afdichtingen. Voor zwembaden, vijvers, onder- en bovengrondse spaarbekkens, en platte daken.

Immo Dicasa

Beversesteenweg 458 -8800Roeselare

Manforce

Annemie Brackxstraat 12 -8400Oostende

Welkom bij MANFORCE - Jouw Partner in Efficiënte Renovaties! Onze gedntegreerde aanpak coördineert isolatie, pleisterwerk, schilderwerk en meer, minimaliseert vertragingen en maximaliseert efficiëntie. Met hoogwaardige materialen

Aannemingen M. En J. Braet

Willem De Roolaan 8 -8620Sint-joris (nieuwpoort)

Braet nv is een dynamisch en groeiend bouwbedrijf. Met meer dan 80 enthousiaste medewerkers is de onderneming toonaangevend in de betonbouw, gevelrenovatie, waterbouw en het realiseren van gebouwen.

Bouwonderneming Christiaens

Legeweg 155 -8020Oostkamp

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Renovatie R.v.d.d.

Mitswegestraat(eer) 13 -8480Ichtegem