U zocht op: metaalconstructies in aluminium

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A.a. Lascon

Rogier Vander Weijdenlaan 2 -8820Torhout

Welkom op de vernieuwde website van A.A Lascon BVBA.Balustrades,brandtrappen, leuningen en metalen trappen mogen we wel onze kerntaken noemen, ook andere metaalconstructies gaan we niet uit de weg. Kortom meesterlijk met metaal.

Drunova

Koningstraat 17b -8830Hooglede

Drunova bvba te Hooglede, onder leiding van Dirk Debruyne, Uw specialist in alluminium,pvc,hout,plaat- en plooiwerk drunova bvba,aluminium,pvc,hout,plooiwerk,ponswerk

Vandaele Construct

Schatting 10 -8210Zedelgem

Vandaele construct bouwt ramen, deuren, veranda`s en zonwering in aluminium. Wij hebben reeds 20 jaar ervaring in het verwezenlijken van nieuwbouw, renovatie, industriële en andere bouwprojecten.

Habitat Construct

Ruiseledesteenweg 32 -8750Wingene

Het bedrijf richt zich zowel tot de onderneming als de particulier en heeft als hoofdactiviteit het uitvoeren van timmer- en schrijnwerken, het leveren en plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium, het uitvoeren van metselwerken e.d.

Laswerken Devos

Hendrik Baekelandlaan 6 -8211Zedelgem

Acd

Zwaaikomstraat 22 -8800Roeselare

ACD reikt verder dan alleen kweken, ook de tuinbeleving in al zijn facetten staat bij ACD centraal.

Lannoo Konstruktie

Nijverheidsstraat 10b -8740Pittem

Onderhoud, herstellingen en werken in onderaanneming in verschillende bedrijven.Constructie van allerlei maatwerk in staal, roestvrij staal en aluminium.Industriële trappen, leuningen, bordessen rond machines.

Deboodt K & D

Voshoek 3 -8610Kortemark

Bij ons kunt u terecht voor montage en metaalbouw, maar ook voor een totaalproject van grondwerken tot en met de eindafwerking.

Sds

Oostmeetstraat 138 -8680Koekelare