U zocht op: metaalconstructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

Buijsse Painting

Spinnerslaan 3 -9160Lokeren

Uw specialist in Lokeren voor straalwerken, metalliseren, industriële schilderwerken, RF coating (in eigen atelier of op locatie)

Nopek

Heirbrugstraat 135c -9160Lokeren

Nopek Metaalconstructies is gespecialiseerd in ketelbouw, daken, buizen en industriële buisleidingen Nopek Metaalconstructies metaalconstructie, metaalconstructies, industriële buisleidingen, pijpleidingen, ketelbouw, constructie van trappen en borde

Van Damme Metaalconstructies

Spieveldstraat 18 -9160Lokeren

Van Damme Metaalconstructies is gespecialiseerd in Metaalconstructies, Constructiewerk - Draaiwerk - Freeswerk, Laswerken en containerreparaties.

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Jobel Steigers

Heirbrugstraat 133 -9160Lokeren

Jobel Steigers is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de stellingbouwsector wil verzekeren. Dit voor zowel professionele als particuliere klanten.

Hertometal

Moortelstraat 20 -9160Lokeren

Fibelco

Pr. Thuysbaertlaan 12 -9160Lokeren

Xpo.world

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Samen creëren wij de juiste omgeving voor uw beurs, congres of event! Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken! Dit is waar wij in geloven.

Filip Rogiers

Doorslaarstraat 47 -9160Lokeren

Linea Trovata Suntec

Brandstraat 9 -9160Lokeren

Linea Trovata is een internationale onderneming die duurzame en slimme energieoplossingenaanbiedt op maat van de particulier, de industrie en de agrarische sector.

Mebo Construct

Brandstraat 26 -9160Lokeren

VCA Mebo Construct (montage-afdeling) en Mebo Steel (produktie-afdeling) zijn synoniem van enthousiaste vakmensen.

Jeroen D´hont

Moortelstraat 22 -9160Lokeren

Jeroen is al meer dan 10 jaar de referentie in Zele en omstreken voor het aanleggen van terassen, opritten en balkons.

Robert De Smet

H.-geestmolenstraat 162 -9160Lokeren

Woonbureau

Pr. Thuysbaertlaan 12 -9160Lokeren

Woonbureau Het grote aantal bezoekers motiveert ons team om de web-site regelmatig aan te passen, en te vernieuwen en hierdoor wordt het zowel voor kopers als verkopers en voor huurder en verhuurders een belangrijk hulpmiddel voor de beoogde immo tra

Bouwwerken Db

Karrestraat 92a -9160Lokeren

Bij Bouwwerken De Bruyn beloven we zeker niet dat we elk project kunnen aanvaarden of u dezelfde dag nog kunnen antwoorden. We hebben het namelijk bijzonder druk. Maar? We antwoorden zeker en wel binnen een redelijke termijn! Dat is beloofd

Trafiroad

Nieuwe Dreef 17 -9160Lokeren

Meer dan 40 jaar ervaring doen dienst als een echte toegevoegde waarde voor onze klanten als totaalleverancier inzake wegmarkeringen, wegsignalisatie, bouw- en verkeerstechnieken.

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Ventilec

Moortelstraat 20 -9160Lokeren

Mechanische- en pneumatischetransportsystemenschroef- en spiraaltransport(eigen productie) Alle types ventilatorenSpecialisatie: EEXD uitvoeringen Industriële luchtbehandeling:Damp- rook- of stofafzuiging

Adw Schrijnwerk

Beukendreef 18 -9160Lokeren

Een team van 25 mensen staat dagelijks in voor het vervaardigen & plaatsen van tal van producten. Timmerwerken, ramen & deuren in hout & kunststof, trappen, binnen schrijnwerk & interieur- bouw behoren tot het uitgebreide gamma.

G-build

Kaarderslaan 11 B -9160Lokeren

Sinds mei 2010 is G-build gestaag gegroeid tot een algemene bouwonderneming die zowel kleine als grootschalige opdrachten aankan.

Van Laere Rolluiken

Uitbreidingslaan 8 -9160Lokeren

Of u nu op zoek bent naar een garagepoort, rolluik, zonwering of een product voor `outdoor living`, Soprofen biedt u voor al deze producten een optimale oplossing die voldoet aan de strengste energienormen.