U zocht op: metalen bekledingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Staalbouw Overpelt

Karel Pinxtenlaan 6 -3900Overpelt

Staalbouw Overpelt beschikt over een ruime ervaring in het binnen- en buitenland op het gebied van: industriële gebouwen en handelsgebouwen realisatie van complete industriële gebouwen met bijhorende burelen, toonzalen,... van ontwerp ...

V.b. Logistics

Europalaan 31 -3900Pelt

een internationaal georiënteerde onderneming die zich gespecialiseerd heeft in de productie en oppervlaktebehandeling van hekwerk.

Daelhoxent

Kleinmolenstraat 151 -3900Pelt

Straalco Klein

Lieven Gevaertlaan 4 -3900Pelt

Straalco Klein N.V. is gespecialiseerd in het automatisch staalstralen en aanbrengen van las/shopprimers op allerhande constructiestaal.

Apk Infra West

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecomnetwerken.

Protec

Europalaan 17 -3900Pelt

Profel-ramen en deuren in kunststof zijn het resultaat van de allernieuwste technologische inzichten en ontwikkelingen. Zo zijn onze kunststofprofielen altijd met staal versterkt

F-plus Interieur

Albert Quintinlaan 2 -3900Overpelt

Algemene Onderneming Driesen

Stuifzandstraat 36 -3900Pelt

Driesen nv is uitgegroeid tot een dynamisch bouwbedrijf die niet meer weg te denken is uit de Noord-Limburgse bouwwereld. Als algemene aannemer werken we met een 100-tal medewerkers, waarvan 75 arbeiders.

Franssen Products

Albert Quintinlaan 2 -3900Pelt

Laat je vooral niet door onze naam Franssen Keukens misleiden, want Franssen staat niet alleen bekend voor zijn keukens, maar ook voor zijn maatkasten, binnendeuren, plankenvloeren en badkamermeubels.

Jezet Seating

SiberiËstraat 10 -3900Overpelt

Mede door de jarenlange ervaring is Jezet Seating uitgegroeid tot een wereldspeler en is het marktleider in Europa op het gebied van telescopische tribunes en zitaccommodatie.