U zocht op: metalen poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Deckers Laswerken

Vierselbaan 40 -2240Zandhoven

u kan bij ons terecht voor allerlei metaalwerken, zoals: trappen – leuningen – balustrades – poorten – binnendeuren – ..

All Seasons

Langestraat 161 -2240Zandhoven

All Seasons bv is een professionele firma voor mensen die hun woning in landelijke cottagestijl met een harmonische tuinkamer, veranda of orangerie willen uitbreiden.

Alc Automatisatie

Vierselbaan 42 -2240Zandhoven

hoogwaardige producten zoals garagepoorten, toegangspoorten, poortopeners, zonwering, rolluiken, parlo en videofonie. Een correcte plaatsing, door eigen gespecialiseerde techniekers, geeft u steeds vertrouwen in een installatie die u bij ons koopt.

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Clockaerts Interieur

Veerstraat 41 -2240Zandhoven

Jouw specialist in keuken ,maatkasten en badkamers

Dyckmans Tim

Boutersemdreef 21 -2240Zandhoven

Dyckmans realiseert reeds meerdere jaren stijlvolle ramen, deuren en veranda`s in hout, waarbij speciale aandacht gaat naar de optimale integratie tussen woning en tuin. Wij ontwerpen en bouwen veranda`s, ramen, deuren, enzovoort.

Vloerisolatie Ts Bvba

Herentalsebaan 117 -2240Zandhoven

Energie is duur en wordt schaars, dus het is best van zo weinig mogelijk te verbruiken. Kiezen voor goede isolatie is een eerste stap in het beperken van uw energieverbruik en zo uw energiefactuur te verlagen.

A.s. Keukens

Liersebaan 245 -2240Zandhoven

Op zoek naar de keuken van uw dromen? Heeft u uw droomkeuken reeds gevonden, maar zoekt u iemand om deze voor u op maat uit te werken? Ga dan zeker even langs bij Jo Van Staeyen en zijn team. A.S. Keukens voelt feilloos uw wensen aan.