U zocht op: metselwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gipsconstruct

Knesselaarsestraat 18 -9880Aalter

We zijn gespecialiseerd in pleisterwerk, spuitplamuur, kalcstuc en het plaatsen en afwerken van gipswanden. Kortom voor al uw renovatie- en nieuwbouwwerken, één adres!

Mevaco - Bouwbedrijf

Durmelaan 6 -9880Aalter

Gespecialiseerd in de bouw vanappartements- en kantoorgebouwen, banken,fabrieken en overheidsprojecten, ookrestauratie van beschermde en historischegebouwen - Er wordt geopteerd voorgebouwen waar geprefabriceerde structuren

Tieleman Montage

Weibroekdreef 46 -9880Aalter

Heeft u een telescoopkraan, hoogwerker, verreiker, rotoverreiker, schaarlift of heftruck nodig? Zoek niet verder! U bent op de juiste website. Werp gerust een blik op ons machinepark.

B.r.k. Projects

Oostmolenstraat 72 -9880Aalter

C.r.d.

Ganzeplas 67 -9880Aalter

Algemene Ondernemingen Van Tornhaut

Steenweg Op Deinze 122 -9880Aalter

Van Tornhaut is één van de belangrijke bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in projectontwikkeling en herbestemmingsprojecten.

Batsleer

Groendreef 36 -9880Aalter

Bij NV BATSLEER streven we ernaar om het bouwproces van gisteren en vandaag tot in het kleinste detail te begrijpen. Ontelbare restauraties van monumenten, kerken, appartementen en geklasseerde woningen onderbouwen onze vakkennis

Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..

Van De Walle Industrial Building Contractor

Knokkeweg 23 -9880Aalter

35 JAAR ERVARING, waarin we meer dan 2000 bedrijfsgebouwen gerealiseerd hebben. Van een kleine eenvoudige loods tot zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking.