U zocht op: meubelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stoelenhuys

Bieststraat 168 -3550Heusden-zolder

Voor ons is een stoel een alles behalve alledaags product.Bij ons kiest u uit het ruime aanbod en stelt u zelf samen naar eigen stijl en smaak.

Moved

Vlinderstraat 21 -3550Zolder

Bij ons vindt U betaalbare oplossingen voor al uw kantoormeubel behoeften, van één enkel item tot volledige inrichtingen met space-planning service. Mooi, degelijk en goedkoop kantoormeubilair in iedere prijsklasse, nieuw of gebruikt, uit ...

Jo Kuppens

Industrieweg 5 -3550Heusden-zolder

Koken, baden, slapen, shoppen en uitgaan in een exclusief interieur zijn enkele ideeen die wij voor u kunnen realiseren. Met reeds 25 jaar ervaring werken wij wereldwijd aan projecten met een grote diversiteit op vlak van interieurinrichting.

M.d.m.

Meylandtlaan 81 -3550Heusden-zolder

Groep L.s.d.

Meylandtlaan 81 -3550Heusden-zolder

Alfa-zet Systems

Herckenrodestraat 25 -3550Heusden-zolder

Met automatiseringsoplossingen kunt u uw bedrijf efficient beheren door op permanente basis een actueel, duidelijk overzicht van cijfers en resultaten per product of afdeling ter beschikking te hebben, cash geld te elimineren en tijdverlies beperken

L.t.c.

Terrillaan 6 -3550Heusden-zolder

Verhuur van bestelwagens en meubelwagens (ook met laadklep - driezijdenkipper) Voor goederen of verhuis. Alle wagens zijn voorzien van een trekhaak.Ook voor alle grond en leidingwerken kan u bij ons terecht.

Manam

Mijnwerkerslaan 7 -3550Heusden-zolder

CGers D&E bvba is een ontwerpbureau van zuivere ontwerpopdrachten tot turn-key projecten. We leveren machinebouw en productontwikkeling op maat. Dit in uiteenlopende industrieën (automotive, meubel, voeding, assemblage, constructie, farmacie, product

Cupers Interieur

Stationsstraat 8 -3550Heusden-zolder

Vervoer En Verhuizingen Bijnens Valentin

Kuilberg 7 -3550Heusden-zolder

Met een uitgerust wagenpark en getrainde chauffeurs heeft Vervoer en Verhuizingen Bijnens een antwoord op iedere logistieke vraag. We verzorgen elk transport tot in de puntjes, nationaal én internationaal. Die totaalservice op maat wisten al heel ...

Schevenels Project Interieurs

Dellestraat 49 -3550Heusden-zolder

Schevenels Project Interieurs is uw betrouwbare specialist in een deelse of volledige inrichting van hotels, restaurants en winkels. Maar wij hebben veel meer te bieden: verbouwingswerken, interieurschrijnwerk, meubelen op maat,... .

Bt Consulting

Westlaan 126 -3550Heusden-zolder

Franic Polyester

Bovenstraat 39 -3550Heusden-zolder

Franic polyester uw specialist in de wereld van de composieten Mallenbouw, bekledingen, vormstukken voor kleine of grootte serie's uit polyester, poly beton, epoxy en aanverwanten. De wereld van industrie, design, carrosserie, zwembaden, enz.

Decotrap

Mijnwerkerslaan 42 -3550Heusden-zolder

Als pioniers in het plaatsen van moderne trappen, komen we met iets uniek en baanbrekend voor de dag. Onze Trap-o-theek is een toonzaal waarin u zelf uw trap op een heel envoudige manier kan samenstellen.

Groothandel Jori

Voortstraat 78 -3550Heusden-zolder

Primo-teak

Ubbelstraat 58 -3550Heusden-zolder

Konaktex

Koolmijnlaan 154 -3550Heusden-zolder

Buekers David

Koerselsebaan 181 -3550Heusden-zolder

David Buekers staat voor een persoonlijke aanpak van ieders project, zowel nieuwbouw als renovatie.Wij besteden extra aandacht voor detail en afwerking en bieden u een totaalpakket voor uw interieur en exterieur.

Fruit At Work

Azalealaan 2 -3550Heusden

Bij Fruit at Work werken we aan de gezondheid van jouw werknemers en dus ook aan de gezondheid van jouw bedrijf.

Nuno Design

Vlinderstraat 22 -3550Heusden-zolder

Een groep van uitzonderlijke interieur architecten en vormgevers die keukens, badkamers en maatkasten tot volledige interieuroplossingen met passie ontwerpen.

Vangrieken Gebroeders - Schrijnwerkerij

Mijnlamphof 3 -3550Heusden-zolder

Vangrieken Schrijnwerkerij - Uniek in Techniek.Opperbeste materialen, een concurrentiële prijsstelling, een stipte planning en een expertise gericht op verfijning en precisie. Verweven blijven met onze klanten en ons partnership verder uitbouwen.

Matrix Security

Stationsstraat 66 -3550Heusden-zolder

Bewaking met camera`s heeft een sterkontradend effect en verhoogt uw veiligheid.Denk maar aan de verschillende grote stedenwaar videocamera`s werden geïnstalleerd.

Aldi

Boterbosstraat 9 -3550Heusden-zolder

ALDI Welcome to ALDI ALDI, Aldi Sued, Aldi Nord, Aldi Essen, Deutschland, Discount, Discounter, billig, preiswert, Immobilien, Unternehmen, Stellenangebot, Nachwuchsführungskraft, Führungskraft, Karriere, Sonderangebote, Aktion, Einzelhandel, Filiali

Dea Plus

Vlinderstraat 20 -3550Heusden-zolder

Deaplus is al ruim 28 jaar dé specialist in keukens, badkamers, dressings en maatkasten. Deaplus biedt een brede waaier aan collecties. Hedendaags, tijdloos en luxueus.

Rtoc Repro

O.l. Vrouwstraat 94 -3550Heusden-zolder

RTOC Repro biedt een totaalservice aan voor de eigentijdse KMO. Naast de verkoop van bureelmateriaal, papier en supplies waarborgt RTOC Repro een kwalitatief hoogstaand serviceniveau voor al uw reprowerk.

Huna

De Lange Beemden 21 -3550Heusden-zolder

Threepack Bv

Voortstraat 64 -3550Heusden-zolder

Threepack Helpt U Aan Meer Klanten+ Een professionele indruk online+ Beter en vaker gevonden worden op Google+ Wanneer je gevonden wordt, ook zorgen dat je klanten krijgtThreepack start met de basis en bouwt daarop verde

Keytime

Sint-jobstraat 142 -3550Heusden-zolder

Tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole, bezoekersregistratie : ze vormen het hart van uw personeelsbeheer. Z?nder stort uw zorgvuldig uitgebouwde administratie als een kaartenhuisje in elkaar. KeyTime voorkomt dat dat gebeurt

Mindmover

Mijnwerkerslaan 38 -3550Heusden-zolder

UC Belgium is een full servoce organisatiebureau, gespecialiseerd in eventmarketing. Onze visie is verrassende, functionele concepten ontwikkelen die uw doelstellingen realiseren.