U zocht op: meubels op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jo Kuppens

Industrieweg 5 -3550Heusden-zolder

Koken, baden, slapen, shoppen en uitgaan in een exclusief interieur zijn enkele ideeen die wij voor u kunnen realiseren. Met reeds 25 jaar ervaring werken wij wereldwijd aan projecten met een grote diversiteit op vlak van interieurinrichting.

Stoelenhuys

Bieststraat 168 -3550Heusden-zolder

Voor ons is een stoel een alles behalve alledaags product.Bij ons kiest u uit het ruime aanbod en stelt u zelf samen naar eigen stijl en smaak.

Vangrieken Gebroeders - Schrijnwerkerij

Mijnlamphof 3 -3550Heusden-zolder

Vangrieken Schrijnwerkerij - Uniek in Techniek.Opperbeste materialen, een concurrentiële prijsstelling, een stipte planning en een expertise gericht op verfijning en precisie. Verweven blijven met onze klanten en ons partnership verder uitbouwen.

Manam

Mijnwerkerslaan 7 -3550Heusden-zolder

CGers D&E bvba is een ontwerpbureau van zuivere ontwerpopdrachten tot turn-key projecten. We leveren machinebouw en productontwikkeling op maat. Dit in uiteenlopende industrieën (automotive, meubel, voeding, assemblage, constructie, farmacie, product

Vervoer En Verhuizingen Bijnens Valentin

Kuilberg 7 -3550Heusden-zolder

Met een uitgerust wagenpark en getrainde chauffeurs heeft Vervoer en Verhuizingen Bijnens een antwoord op iedere logistieke vraag. We verzorgen elk transport tot in de puntjes, nationaal én internationaal. Die totaalservice op maat wisten al heel ...

Schevenels Project Interieurs

Dellestraat 49 -3550Heusden-zolder

Schevenels Project Interieurs is uw betrouwbare specialist in een deelse of volledige inrichting van hotels, restaurants en winkels. Maar wij hebben veel meer te bieden: verbouwingswerken, interieurschrijnwerk, meubelen op maat,... .