U zocht op: meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stradus

Dellestraat 41 -3550Heusden-zolder

Stradus is de specialist in prefab betonproducten voor het creeren van een aangename, toegankelijke, veilige en duurzame openbare ruimte.

Moved

Vlinderstraat 21 -3550Zolder

Bij ons vindt U betaalbare oplossingen voor al uw kantoormeubel behoeften, van één enkel item tot volledige inrichtingen met space-planning service. Mooi, degelijk en goedkoop kantoormeubilair in iedere prijsklasse, nieuw of gebruikt, uit ...

Dea Plus

Vlinderstraat 20 -3550Heusden-zolder

Deaplus is al ruim 28 jaar dé specialist in keukens, badkamers, dressings en maatkasten. Deaplus biedt een brede waaier aan collecties. Hedendaags, tijdloos en luxueus.

Rotec

Koolmijnlaan 179 -3550Heusden-zolder

Murat

Brugstraat 67 -3550Heusden-zolder

Primo-teak

Ubbelstraat 58 -3550Heusden-zolder

Groep L.s.d.

Meylandtlaan 81 -3550Heusden-zolder

De Mijlpaal

Brugstraat 45a -3550Heusden-zolder

organisatie van congressen en beurzen

Buekers David

Koerselsebaan 181 -3550Heusden-zolder

David Buekers staat voor een persoonlijke aanpak van ieders project, zowel nieuwbouw als renovatie.Wij besteden extra aandacht voor detail en afwerking en bieden u een totaalpakket voor uw interieur en exterieur.

Konaktex

Koolmijnlaan 154 -3550Heusden-zolder

Nuno Design

Vlinderstraat 22 -3550Heusden-zolder

Een groep van uitzonderlijke interieur architecten en vormgevers die keukens, badkamers en maatkasten tot volledige interieuroplossingen met passie ontwerpen.

Stoelenhuys

Bieststraat 168 -3550Heusden-zolder

Voor ons is een stoel een alles behalve alledaags product.Bij ons kiest u uit het ruime aanbod en stelt u zelf samen naar eigen stijl en smaak.

Schevenels Project Interieurs

Dellestraat 49 -3550Heusden-zolder

Schevenels Project Interieurs is uw betrouwbare specialist in een deelse of volledige inrichting van hotels, restaurants en winkels. Maar wij hebben veel meer te bieden: verbouwingswerken, interieurschrijnwerk, meubelen op maat,... .

Gurden

De Lange Beemden 37 -3550Heusden-zolder

kebab,doner,machines,donerkebab,pita,pizza,et,makina,elektriklibicak,bicak,potis,burner,catering,catering equipement Gurden Bvba Catering Equipment kebab,doner,machines,donerkebab,pita,pizza,et,makina,elektriklibicak,bicak,potis,burner,catering,cater

Jo Kuppens

Industrieweg 5 -3550Heusden-zolder

Koken, baden, slapen, shoppen en uitgaan in een exclusief interieur zijn enkele ideeen die wij voor u kunnen realiseren. Met reeds 25 jaar ervaring werken wij wereldwijd aan projecten met een grote diversiteit op vlak van interieurinrichting.

Cupers Interieur

Stationsstraat 8 -3550Heusden-zolder