U zocht op: milieu

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Groep Infrastructuur En Bouw

Langstraat 65 -2260Westerlo

Multidisciplinair studiebureauMeer dan 30 jaar passie voor techniek en innovatie.

3bouw

Zone Reme 1 -2260Westerlo

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

Aluca

Zone Reme 8 -2260Westerlo

Het Duits product ALUCA is al meer dan 15 jaar de maatstaf wat betreft aluminium bedrijfswageninrichting. ALUCA is enig op dat vlak, het bestaat voor bijna 100% aluminium.Waar staat ALUCA voor?

Rometa

Grote Steenweg 42 -2260Westerlo

N.V. Rometa, opgericht in 1992, is een milieubewust bedrijf dat oude ferro en non-ferro metalen aankoopt en verkoopt, met als doel deze te recycleren op een milieuhygiënische manier. Zink, lood, aluminium kabel, koper, ijzer,...

Smet Jet

Nijverheidsstraat 3 -2260Oevel

Als wettelijk erkend overbrenger van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen, vaste en vloeibare stoffen, slib en afvalolie, zoekt onze firma de meest economische en milieuverantwoorde oplossing voor het vervoer en de verwerking.

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.