U zocht op: monitoring

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Netflow Geel

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Sterco

Van Hoornestraat 16 -2440Geel

Elektromic

Molseweg 57 -2440Geel

Elektromic N.V. is al tientallen jaren een toonaangevende specialist op gebied van Consumer Electronics, IT & Telecom

Wynants Bouwmaterialen

Paviljoenstraat 25 -2440Geel

- De grootste keuze uit de streek in klinkers en terrastegels, ook oosterse arduin.- Beste service- Uiterst concurrentiële priijzen

Ebanista Gevelbekleding

Moestoemaatheide 21 -2440Geel

Ebanista plaatst uw gevelbekleding met professionele kennis van zaken!

Caers Security

Rijn 149 -2440Geel

Caers Security is vakman in het plaatsen van elektronische beveiliging. Erkend installateur door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken voor het plaatsen van alarmsystemen en camerabewaking.

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Aannemingen Janssen

Van-doornelaan 2 -2440Geel

Aannemingen Janssen nv heeft, met zijn meer dan 80 jarige ervaring, zich gespecialiseerd in residentiële bouw, bouwen aan de zorg, utiliteitsbouw, industriebouw, en in de waterbouwkundige- en burgerlijke bouwkundewerken.

Hearsee

Molseweg 57 -2440Geel

HearSee heeft meer dan 20 jaar ervaring in elektronische beveiliging voor particulier, KMO en industrie. Met een kwalitatief aanbod van alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandpreventie.

C-electronics

Dennenstraat 39 -2440Geel

Reeds 14 jaar actief in de industriële automatisatie, vooral in de papier en de kuntsof, plastics sector. PLC sturingen, Drivers en motoren, Motion control, Visualisering en Proces Controle en Productie opvolging, Data logging, Computer en netwerken.

Mdp Fireprotection

Winkelom 81 -2440Geel

Brandbeveiliging MDP FireProtection blusapparaten, automatische blusinstallaties, branddetectie, brandladders, brandhaspels, rookafvoer, compartimentering, hydranten, brandweerslangen, sprinklerinstallaties.

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Bouwwerken Gova

Herentalsedijk 183 -2440Geel

Betonkelders Gova is gespecialiseerd in het plaatsen van ter plaatse gestorte betonkelders. contacteer ons voor meer info of een gratis offerte.

Bdl-bouw

Puntstraat 49 -2440Geel

In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring en kennis opgebouwd in vloeren & tegelwerken, renovatie en nieuwbouw. Hierdoor kunnen we nu ook totaalprojecten, van ruwbouw tot en met de volledige afwerking, realiseren in eigen beheer.