U zocht op: montage machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Energie+

Messemakersstraat 2 -2275Lille

Wij zijn jouw specialist in zonnepanelen, laadpalen, batterijen, verwarming, sanitair, ventilatie en warmtepompen!

Jg Construct

Doolstraat 12 -2275Lille

JG Construct, enerzijds een jong en dynamisch bedrijf, anderzijds een firma bulkend van de ervaring.Na meerdere jaren ervaring in de bouwsector, besloot Joeri Geentjens, als meewerkende zaakvoerder, het familiebedrijf van zijn nonkel Achiel Mertens.

Ac-design

Moereind 109 -2275Lille

A.C. Design voor het plaatsen van meubelen, trappen, meubilair en zo veel meer!

Ziraggo

Laagland 13 -2275Lille

transport kraanwagens, verhuur, container, verkoop containers, zee, werf, opslag, auto's, auto, zeecontainers, zoekertjes, gratis adverteren, auto's te koop, vervoer, transport, tweedehands, 2de hands, wagen, wagens, autos te koop, banner, banners, m

Tuymans & Zn

Broekzijstraat 60 -2275Lille

Bij `Tom Gazon` kan je terecht voor het aanleggen van gazon, sportvelden, paardenbodems maar ook voor omheiningen, stallen en botbeschermers.

Hoboconstruct

Achterstenhoek 46 -2275Gierle

Hoboconstruct bouwt volledig naar de wensen van de klant en profileert zich door haar soepelheid in zowel de manier van werken als in het respecteren van opleveringsdata.

Izen Energy Systems

Hoeksken 56 -2275Lille

IZEN onderneemt vanuit een duurzame visie. Aan deze visie hangen ook een aantal waarden vast, namelijk: kwaliteit, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, enthousiasme, bescheidenheid en duurzaamheid!

Bouwwerken Verlinden

Heihoef 9 -2275Lille

Vakkundig uitgraven, met aangepaste graafkranen, van kelders, zwembaden, bouwputten, funderingen, grachten en vijvers. De juiste diepte wordt bepaald met behulp van een laser.