U zocht op: montage machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Onderneming Keysers Vital

Schotensteenweg 37 -2960Brecht

Keysers Vital, Algemene onderneming Keysers Vital, Algemene onderneming Keysers Vital, Algemene onderneming, aanleg van zwembaden, openbare werken, klinkers, grondwerken, industriële werken, waterzuivering, pijpleidingen, schakelkasten, pompen, leidi

Agrotel Benelux

Hoogstraatsebaan 101 -2960Brecht

Xtra

Andrélaan 106 -2960Brecht

HUISHOUDELIJKE TOESTELLEN,MONTAGE,HERSTELLEN,VERKOOP EasyPage Main Page FRIGO,KOELKAST,IJSKAST,OVEN,FORNUIS,KOOKPLAAT,PLAAT,CERAMISCH,GASKOOKPLAAT,HETELUCHT,AFZUIGKAP,DAMPKAP,BOSCH,SIEMENS,SMEG,AEG,MIELE,ATAG,PELGRIM,ARISTON,SCHOLTES,INDESIT,SPIT,GRI

Aloca

Ondernemerslaan 10 -2960Brecht

Wij zijn gespecialiseerd in diverse burgerlijke bouwkundige werken, vijzelen van opslagtanks, aanbrengen of renoveren van nieuwe tankfundaties, en zijn voornamelijk actief in de chemische en petrochemische sector.

Stig

Kraaienhorst 1 -2960Sint-lenaerts

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Mathi

Luyckstraat 6 -2960Brecht

Divari

Houtstraat 31 -2960Brecht

Moderne schrijnwerkerij en uitgebreid machinepark in het atelier. Wij leveren kwaliteitsvol maatwerk in buitenschrijnwerkerij Gespecialiseerd in buiten schrijnwerkerij. Met name: houten poorten, tuinhuizen, poolhouse en houten afsluitingen.

Rudy Meyvis

Luyckstraat 4 -2960Brecht

Door onze jarenlange technische ervaring, in combinatie met een vakbekwaam team en een modern machine- en wagenpark, zorgen wij voor een mooie en correcte uitvoering van uw projecten.

Eagleburgmann Belgium

Zagerijstraat 11 -2960Brecht

Seals, Mechanical Seals, Pump Seals, Sealing Systems, Agitator Seals, Stuffing Box Packings, Compressor Seals, Seal Supply Systems, Gland Packings, Magnetic Couplings, Face Seals, Gaskets, Expansion Joints, Shaft Seals, Seal Service, Seal Care, API 6

Imta Technics

Vaartstraat 83 -2960Brecht

Iedereen heeft goede werkkleding nodig om op een veilige manier te kunnen werken. Bij IMTA kunt u de juiste kleding bestellen om een veilige werkomgeving te creëren voor u en uw werknemers.

Vos Poorten

Heiken 19 -2960Brecht

De gekende Duitse grondigheid betekent dat uw garagepoort volgens de nieuwste technieken en normen geproduceerd wordt. Het is onze bedoeling deze topproducten aan concurrentiële prijzen aan te bieden,

Gebroeders Doms

Energielaan 3 -2960Brecht

Gebroeders Doms in Brecht is een KMO gespecialiseerd in machinebouw, automatisering en metaalconstructie. Technologie van het hoogste niveau en een uiterst klantgerichte aanpak.

Welektro

Bevrijdingsstraat 12 -2960Brecht

Welektro voert al uw elektriciteitswerken steeds met de nodige professionaliteit uit. Hierbij gebruiken we de meest hoogwaardige producten. We zijn steeds gemotiveerd om onze klanten de best mogelijke service aan te bieden. Kwaliteit boven kwantiteit

Van Den Heuvel - Martens

Groot Veerle 8 -2960Sint-lenaarts

Heuvel-Folies heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in land- en tuinbouwfolies. Ook kan u hier terecht voor afschermdoeken, geotextiel zoals gronddoeken en netten.

Nido

Cambeenbos Laan I 5 -2960Brecht

Frijters Bouw

Bevrijdingsstraat 14 -2960Brecht

Ferumco

Smederijstraat 24 -2960Brecht

Metaalconstructies & metalen kunstwerken, Liften en roltrappen, intern transport .. Afwerking.

Gagelmans

Kloosterheide 4 -2960Brecht

All Cool Systems

Vaartkant Links 45a -2960Brecht

Koeltechnieker Van Aeken biedt U een efficiënte oplossing voor elk koelprobleem.Wij bieden u ook onderhoudscontracten op maat aan.

Abo - Eleco

Ondernemerslaan 4 -2960Brecht

Elektriciteit, verwarming of stromend drinkbaar water, ABo-EleCo voorziet uw behoeften.