U zocht op: mortex

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mortex Tafel

Verreginstestraat 2f -8780Oostrozebeke

Met een Mortex tafel kies jij voor een unieke eetkamer helemaal in jouw stijl. Samen met jou kijken we wat bij jouw interieur en noden past en gaan daarna aan de slag. Een Mortex tafel wordt geheel op maat gemaakt. Jij kiest uit e

Mortex-applicators

Elizabetlaan 108 -8300Knokke-heist

mortex-applicators.be, heeft een visie, ervaring en vooral affiniteit met het hedendaags strak interieur. Vertrouw je opdracht toe aan iemand met veel mortex ervaring en passie voor zijn vak.

Rogita

Roskamstraat 12 -9820Merelbeke

P.t.k. Decor

Kromstraat 49 -2491Olmen

Als zaakvoerders van P.T.K. Decor bvba hebben Patrick en Roel een duidelijk doel voor ogen, namelijk elke dag opnieuw het aanbieden van schilderwerken van de hoogste kwaliteit.

Decoratie Geysen

Turnhoutsebaan 283 -2400Mol

Decoratie Geysen is meer dan een interieur- en decoratiezaak. Naast particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor de inrichting of renovatie van hun interieur.

Pierre Verschuere

Overleiestraat 3 -8530Harelbeke

PIERRE VERSCHUERE is uw vertrouwde verdeler van alle stukadoorsmaterialen en bouwspecialiteiten, van gipskartonplaten tot isolatieproducten, van machines PFT tot sierpleisters en metselmortel in silo. Verder verdelen wij ook Dassy werkkledij.

Tintelijn

Adolf Baeyensstraat 216 -9040Sint-amandsberg

Tintelijn is een ecologisch schildersbedrijf.We hebben enerzijds een aannemersbedrijf dat schildert, pleistert, schrijnwerkt,... bij mensen thuis.Anderzijds hebben we een verfwinkel voor doe-het-zelvers, online en offline te Gent.

Keirsbilck Peter

Sonseindestraat 47 -9620Zottegem

Keirsbilck Peter Pleisterwerken is een jong en dynamisch familiebedrijf, gespecialiseerd in natte bepleistering waarbij we de klant de keuze laten om te bepleisteren in een één-laag of twee lagen systeem.