U zocht op: muur buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Decolet

Gallifortlei 120 -2100Deurne (antwerpen)

Reeds jaren zijn we gespecialiseerd in zeefdrukwerken op vlakke materialen, alsook één van de pioniers op het gebied van computersnijwerk voor letters en logo’s.

Verhaert & Co

Ter Stratenweg 35 -2520Oelegem

Verhaert & Co, al vier generaties dé specialist in glastegels.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Weber Security

Autolei 348 -2160Wommelgem

Het Weber Security-team staat 24/24 – 7 dagen/7dagen met meer dan 8 techniekers over gans Antwerpen voor u klaar.Het openen van deuren, herstellen na (poging) inbraak, vervangen van sloten en cilinders en het plaatsen van inbraakwerende deuren.

Ambius

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

We creëren voor onze klanten omgevingen waarin alle vijf de zintuigen gestimuleerd worden: gezicht, gehoor, tastzin, smaak en reuk. Overdadig groeiend gebladerte, verbluffend mooie kunst en op de achtergrond het rustgevende geluid van druppelend...

Avotex Brandbeveiliging

Frank Van Dyckelaan 18a -9140Temse

Avotex BV is gespecialiseerd in producten en diensten mbt beveiliging tegen brand.

Gekco´s Reclame & Belettering

Wilgenlaan 27 -2520Ranst

Gekco`s: een jong, dynamisch bedrijfgespecialiseerd in reclame & belettering. Dit ervaren team biedt zijn klanten een waaier aan producten: Ontwerp van logo`s-Naamkaartjes-Huisstijlen-Digitaal printen van foto`s/teksten...

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

Lettershop Deurne

Bisschoppenhoflaan 357-359 -2100Deurne

Lettershop BVBA te Deurne is uw specialist in kleefletters, autobelettering en zandstraalfolie. Wij hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring in autobelettering, fleet lettering en vrachtwagenbelettering.

Schilder - & Decoratiewerken Bernaerts

Heirbaan 15 -2640Mortsel

We bieden service en creatief maatwerk aan op het vlak van: schilderwerken, zowel binnen als buiten muurbekleding raamdecoratie vloerbekleding

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Square 1

Eeuwfeeststraat 48 -2870Puurs

Arte Casa

Lamorinièrestraat 218 -2018Antwerpen