U zocht op: muur buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Decolet

Gallifortlei 120 -2100Deurne (antwerpen)

Reeds jaren zijn we gespecialiseerd in zeefdrukwerken op vlakke materialen, alsook één van de pioniers op het gebied van computersnijwerk voor letters en logo’s.

Verhaert & Co

Ter Stratenweg 35 -2520Oelegem

Verhaert & Co, al vier generaties dé specialist in glastegels.

Consteca

Bergkapelstraat 58 -1840Londerzeel

Consteca is in de regio Brabant dé referentie in pleisterwerk: binnenpleister, buitenpleisters, spanplafonds en gyproc

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Weber Security

Autolei 348 -2160Wommelgem

Het Weber Security-team staat 24/24 – 7 dagen/7dagen met meer dan 8 techniekers over gans Antwerpen voor u klaar.Het openen van deuren, herstellen na (poging) inbraak, vervangen van sloten en cilinders en het plaatsen van inbraakwerende deuren.

Ambius

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

We creëren voor onze klanten omgevingen waarin alle vijf de zintuigen gestimuleerd worden: gezicht, gehoor, tastzin, smaak en reuk. Overdadig groeiend gebladerte, verbluffend mooie kunst en op de achtergrond het rustgevende geluid van druppelend...

Gekco´s Reclame & Belettering

Wilgenlaan 27 -2520Ranst

Gekco`s: een jong, dynamisch bedrijfgespecialiseerd in reclame & belettering. Dit ervaren team biedt zijn klanten een waaier aan producten: Ontwerp van logo`s-Naamkaartjes-Huisstijlen-Digitaal printen van foto`s/teksten...

Schilder - & Decoratiewerken Bernaerts

Heirbaan 15 -2640Mortsel

We bieden service en creatief maatwerk aan op het vlak van: schilderwerken, zowel binnen als buiten muurbekleding raamdecoratie vloerbekleding

Arte Casa

Lamorinièrestraat 218 -2018Antwerpen