U zocht op: muur buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Decolet

Gallifortlei 120 -2100Deurne (antwerpen)

Reeds jaren zijn we gespecialiseerd in zeefdrukwerken op vlakke materialen, alsook één van de pioniers op het gebied van computersnijwerk voor letters en logo’s.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Weber Security

Autolei 348 -2160Wommelgem

Het Weber Security-team staat 24/24 – 7 dagen/7dagen met meer dan 8 techniekers over gans Antwerpen voor u klaar.Het openen van deuren, herstellen na (poging) inbraak, vervangen van sloten en cilinders en het plaatsen van inbraakwerende deuren.

Ambius

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

We creëren voor onze klanten omgevingen waarin alle vijf de zintuigen gestimuleerd worden: gezicht, gehoor, tastzin, smaak en reuk. Overdadig groeiend gebladerte, verbluffend mooie kunst en op de achtergrond het rustgevende geluid van druppelend...

Avotex Brandbeveiliging

Frank Van Dyckelaan 18a -9140Temse

Avotex BV is gespecialiseerd in producten en diensten mbt beveiliging tegen brand.

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

Lettershop Deurne

Bisschoppenhoflaan 357-359 -2100Deurne

Lettershop BVBA te Deurne is uw specialist in kleefletters, autobelettering en zandstraalfolie. Wij hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring in autobelettering, fleet lettering en vrachtwagenbelettering.

Schilder - & Decoratiewerken Bernaerts

Heirbaan 15 -2640Mortsel

We bieden service en creatief maatwerk aan op het vlak van: schilderwerken, zowel binnen als buiten muurbekleding raamdecoratie vloerbekleding

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Square 1

Eeuwfeeststraat 48 -2870Puurs

Arte Casa

Lamorinièrestraat 218 -2018Antwerpen

De Caluwe-de Smit

Zavelstraat(ste) 9 -9190Stekene

De vakkennis, de degelijkheid én de betrouwbaarheid hebben ze nog altijd op zak. De stielmannen coördineren de diverse deelspecialiteiten tot een totaalrenovatie van uw woning die tot in de puntjes is uitgewerkt.