U zocht op: netwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elia System Operator

Keizerslaan 20 -1000Brussel

Elia is echter het enige bedrijf in België dat instaat voor de transmissie van elektriciteit, het onderhoud en de ontwikkeling van het hoogspanningsnet.

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Inexsa

Chaussée De Waterloo 880 -1000Brussel 1

inexsa Executive Search Consultants voert opdrachten uit door middel van de direct search benadering. Voor opdrachten in het buitenland of indien kandidaten in het buitenland moeten worden getraceerd, wordt een beroep gedaan op ons internationale netwerk.

Services Hanssens

Spiegelstraat -1000Brussels

"Services Hanssens is het netwerk van lokale rioolspecialisten in heel Vlaanderen zoals Antwerpen, Leuven, Gent, Oostende & Brugge . De beste rioolspecialist Of Ontstopper uit uw regio al geselecteerd. Last van rioolproblemen Neem

Pkf Bofidi Accountants & Advisers

Kantersteen 47 -1000Brussel

BOFIDI staat voor BOEKHOUDING, FISCALITEIT en DIENSTEN. We zijn een netwerk van kantoren met vestigingen te Brussel, Antwerpen en Gent. Met in totaal 70 medewerkers streven wij naar een hoogstaande kwaliteit.

Kifaru

Ijzerenkruisstraat 96 -1000Brussel

Syntra Vlaanderen - Vizo

Kanselarijstraat 19 -1000Brussel 1

Het opleidingsnetwerk van SYNTRA wordt erkend en gesubsidieerd door het VIZO. Deze Vlaamse overheidsinstelling stelt het leerprogramma samen en zorgt voor de kwaliteitsbewaking.

Egc One

Maurice Lemonnierlaan 124 -1000Brussel

Interoffices

Kunstlaan 56 -1000Brussel

Interoffices is een netwerk van flexibele werplekken waar corporates, kmo`s en freelancers volledig ingerichte kantoren, vergaderzalen en gedeelde werkplekken kunnen huren met flexibele termijnen in een unieke omgeving.

Vodafone Belgium

Archimedesstraat 25 -1000Brussel

Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

D & V Translation Agency Sprl

Square De Meeûs 37 -1000Brussel

De vertaalmarkt kent steeds meer concurrentie en blijft weinig gereglementeerd. Toch staat DV TRANSLATION bekend als een bedrijf dat zich heeft kunnen aanpassen aan de moeilijkheden en de evoluties van het beroep