U zocht op: netwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Faculty Club

Groot Begijnhof 14 -3000Leuven

Gelegen in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Leuvense Groot Begijnhof. Faculty Club biedt zalen voor seminaries en congressen en banketten

Kyocera Document Solutions

Sint-martinusweg 199 - 201 -1930Zaventem

KYOCERA Document Solutions is producent van laserprinters, multifunctionals en efficiënte software solutions en is een toonaangevend bedrijf op het vlak van Managed Document Services, voor de optimalisatie van het volledig document-outputproces van..

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Seba Service

Egide Walschaertsstraat 22 -2800Mechelen

Seba Service staat voor producten en diensten van topniveau voor de fysieke laag van het netwerk (koper en optisch).Ons productaanbod en onze vakkennis zijn gesmeed in het vuur van meer dan 25 jaar praktijkervaring.

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Odit - Hofline

Maanstraat 11 -2800Mechelen

Totaaloplossing , of het nu gaat om hardware, netwerkinfrastructuur of software, ODIT-Hofline is de centrale aanspreekpartner die alle componenten van uw informatica integreert tot een totaaloplossing.

Quant Ict

Interleuvenlaan 15 I -3001Heverlee

Quantum ICT ontwerpt, installeert en onderhoudt totale IP communicatie infrastructuren, vertrekkende van universele bekabelingswerken, bedrade en draadloze campus netwerken (Dect/WIFI) tot firewalls and VPN?s.

Eurofiber

Belgicastraat 5 -1930Zaventem

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale open infrastructuur. Met ons eigen glasvezelnetwerk en datacenters bieden we bedrijven, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme en open cloud- en connectiviteitsoplossingen.

Netcon

Tiensestraat 254 -3000Leuven

Onze doelstelling is om als vaste ICT partner onze KMO klanten op een correcte en onafhankelijke manier te kunnen adviseren bij het opzetten en onderhouden van hun ICT infrastructuur.

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Internetfabriek.be

Jean Baptiste Van Monsstraat 121 -3000Leuven

Ontwerp, installatie en onderhoud van netwerken en voice over ip. Open source VoIP bpx gebaseerd op asterisk met web interface en ondersteuning van ivr, ques, helpdesk functies,...Oplossingen van Som, Cisco, Asterisk.